چیدمان میز غذا خوری : غیررسمی(informal)

چیدمان میز غیررسمی عموما بیشتر از سایر موارد
مورد استفاده قرار میگیرد.از این چیدمان میتون برای عروس های دوستانه،مهمانی شام و
یا هر مهمانی که نیاز به چیدمان میز دارد اما نه چیدمان رسمی.

 تفاوت هایی مابین چیدمان رسمی  غیر رسمی وجوددارد. درچیدمان غیررسمی تعداد ظروف و لیوان های کمتری استفاده می شود همچنین معمولا از بشقاب کره خوری درچیدمان غیررسمی استفاده نمی شود.

قسمت های مختلف چیدمان غیررسمی

مرکز

بشقاب غذا

این بشقاب قبل از وعده بعدی و معمولا در بالای
شارژر قرار دارد.

دستمال

دستمال تا شده بر روی بشقاب قرار داده می شود.

کارت منو

کارت منو میتواند بالای سرویس بشقاب و یا بر روی
دستمال قرار داده شود.

سمت چپ

چنگال سالاد

سالاد دومین وعده ی غذایی است که سرو می شود.بنابراین
پنگال سالاد در لبه ی بیرونی قرار داده شده.چنگال سالاد کوچکتر از چنگال شام است.

چنگال شام

چنگال شام بزرگترین چنگال است و درست سمت چپ
شارژر قرار داده می شود.

سمت راست

قاشق سوپ خوری

سوپ اولین وعده ای است که سرو می شود بنابراین
قاشق آن در بیرونی ترین قسمت قرار میگیرد.

کارد سالاد

سالاد پس از سوپ سرو می شود بنابراین کارد سالاد
سمت چپ قاشق سوپ خوری قرار میگرد.

کارد شام

کارد شام سمت راست بشقاب بعد از چنگال شام قرار
میگرد.

بالا

قاشق دسرخوری

این قاشق درست بالای بشقاب غذا قرار میگیرد و
کوچترین قاشق در چیدمان میز است.

لیوان آب

بزرگترین لیوان سرمیز است.

لیوان نوشیدنی

تنها چیزی که برای چیدمان غیر رسمی لازم است.

تحریریه دکوبوم
منبع:ftd.com

 
امتیاز دهید post

هیچ نظرات

    نظر خود را به اشتراک بگذارید

    4753 بازدید

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم