طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

این رستوران در سال ۲۰۱۵ توسط گروه طراحی line house  ساخته شده است. رستوران ۶۲ متر مربعی  BAOBAO با فضایی پرنور و در ارتباط با سبک روستایی و طبیعی طراحی شده است که شامل فضای غذا خوری داخلی و فضایی خارجی است، این فضای خارجی با استفاده از پانل های فلزی که حروف نام اصلی رستوران در آن ها  برش خورده است  پوشیده شده. طراحی خاص و سقف مورب این رستوران عبور نور به داخل را بیش از هر حالت دیگری فراهم می کند و فضایی دلباز و طبیعی به وجود می آورد. بخش آشپزخانه با استفاده از شیشه هایی سرتاسری با قاب های چوبی و به شکلی کاملا نمایان برای نظارت مشتریان ساخته شده است. یکی از ویژگی های جالب توجه این طراحی  استفاده از قطعات چوبی طبیعی بدون هر گونه رنگ یا پرداخت تزیین می باشد.

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

طراحی دلباز رستوران BAOBAO در شانگهای

تحریریه دکوبوم

منبع: designboom

امتیاز دهید post

هیچ نظرات

    نظر خود را به اشتراک بگذارید

    2115 بازدید

    داغ ترین مطالب هفته

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم