اتاق نشیمن محل دور هم نشستن خانواده است و بیشترین اوقات آن ها در این فضا می گذرد. میز و صندلی باید در این فضا، برخلاف دیگر فضا های خانه، بسیار راحت باشد. اتاق نشیمن بهترین فضا برای ادامه فعالیت های روزمره مانند انجام تکالیف کودکان می باشد. شناخت دقیق فضای اتاق نشیمن باعث می شود وسایل و امکانات مورد نیاز برای این مکان را به صورت مطلوبی فراهم کنیم، فضای نشیمن گاهی می تواند محل حضور مهمانان باشد. بهتر است که ارتباط اتاق نشیمن با ورودی، غیر مستقیم و با غذا خوری و اتاق خواب مستقیم باشد. در هنگام تزیین و چیدمان اتاق نشیمن باید دقت نمود که آرامش و تنوع در فضا حاکم شود، تزیین وسایل موجود در این فضا باید طوری صورت بگیرد که مانع عبور و مرور افراد نشود. معمولا محل قرار گرفتن کتابخانه در اتاق نشیمن است.
در دکوراسیون سنتی فضای نشیمن، استفاده از فرش و پشتی و در دکوراسیون کلاسیک و مدرن آن، استفاده از کاناپه و مبل های راحتی متداول است.
نباید محل قرار گرفتن وسایل صوتی و تصویری مثل تلویزیون در مقابل پنجره و یا پشت به آن باشد.
نور در اتاق نشیمن
استفاده از نور طبیعی اهمیت زیادی دارد همچنین در مورد نور مصنوعی بهتر است در فضای نشیمن از نور های متمرکز استفاده نشود، استفاده از نور های مخفی در ایجاد آرامش این فضا مناسب تر به نظر می رسند.
کف اتاق نشیمن
کف نشیمن با سنگ، سرامیک و یا پارکت فرش می شود. جنس و رنگ پوشش هایی که برای کف خانه، از جمله فضای نشیمن استفاده می شود می بایست با جنس و رنگ دیوار ها و آنچه که به عنوان رنگ و رویه مبلمان یاد می شود همخوانی داشته باشد.
تحریریه دکوبوم
منبع: طراحی داخلی ( محمد مهدی فخیمی)
وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی میشود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…
نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش بهسزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…