اصول چیدمان میز غذاخوری (قسمت۱)

میزبان یک مهمانی بزرگ و خاص هستید و یا قصد تدارک عروسی را دارید؟چیدمان میز غذا چقدراهمیت دارد؟آیا از اصول این چیدمان آگاهی دارید؟چیدمان درست چ میزان در نشان سلیقه و شیک بودن میز شام تاثیر دارد؟بهتر است بدانید که چیدمان میز غذا دارای اصول و قوانین خاص خود است.این اصول متناسب با هر مهمانی و مراسم تغییر میکندو به   دسته مختلف تقسیم بندی می شوند و شما با توجه به نوع مهمانی،طبق اصول و قوانین عمل نمایید تا میزشام خیره کننده ای برای مهمانان خود آماده کنید.

اصول چیدمان میزغذا

۱-رسمی

۲-غیر رسمی

۳-پایه ای

۴-بوفه

برای اینکه بدانید کدام دسته مناسب مهمانی شماست باید بدانید مهمانی شما چه میران رسمی است؟چیدمان رسمی میتواند مهمانان یکی مهمانی صمیمی را معذب کند و احساس راحتی را آز آن ها بگیرد،همچنین چیدمان بوفه به هیچ وجه در یک مهمانی رسمی قابل قبول نیست.انتخاب چیدمان مناسب برای میز شام بستگی به چندین عامل دارد از جمله:میزان رسمیت مهمانی،تعداد وعده ی غذایی سرو شده و نحوه ارائه.هدف از چیدمان اصولی، داشتن بهترین تجربه برای مهمانانتان درمهمانی شما است.هر یک از این ۴ قوانین خاص خود را برای لوازم و ظروف و… دارند.

قوانین عمومی در چیدمان میز:

برای شروع،ابتدا با چند قاعده عمومی چیدمان برای هر نوع چیدمان می پردازیم.

ظروف

برای پیش غذا،ظروف از خارجی ترین قسمت برای دسترسی آسان در هنگام استفاده چیده می شوند.برای مثال:چنگال سالاد در بیرونی ترین قسمت لبه ی سمت چپ قبل از چنگال شام  به خاطر اینکه سالاد معمولا قبل از غذای اصلی سرو می شود قرار میگیرد.

چنگال

چنگال ها اصولا در سمت چپ بشقاب اصلی قرار می گیرند.تنها استثناء مربوط به چنگال دسروو چنگال صدف است که به ترتیب بالای  و سمت راست بشقاب اصلی قرار میگیرند.

کارد

کارد همیشه سمت راست بشقاب اصلی قرار می گیرد به صورتی که تیغه برش کارد در جهت بشقاب باشد.دراین مورد استثناء مربوط به کارد کره خوری که روی بشقاب کره خوری در جهت پایین و چپ قرار میگرد.

قاشق

قاشق ها معمولا در سمت راست بشقاب اصلی قرار می گیرند به استثتاء قاشق دسر که بالای بشقاب اصلی قرار دارد.

محل قرارگیری

ظروف یا فاصله حدود ۱ اینچ ازلبه بشقاب اصلی به ترتیب از انتها چیده می شوند.

چیدمان ظروف مرود استفاده

در چیدمان از ظروفی که هنگام میل کردن غذا به کار می رود استفاده کنید.برای مثال در صورتی که در میان غذاهای شما سوپ وجود ندارد نباید قاشق سوپ خوری کنار بشقاب قرار داده شود.

اکنون شما با اصول عمومی و ابتدایی این مبحث آشنا شده اید.در قسمت های بعدی این پست آموزشی چگونگی چیدمان برای سبک های مختلف مهمانی ها را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.با دکوبوم همراه باشید.

تحریریه دکوبوم

منبع:ftd.com

 

امتیاز دهید post
مهدیه عزتی

آخرین مطالب

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

3 هفته پیش

معماری داخلی ساختمان اداری که الهام بخش بهره وری است

تاکید بر کیفیت به جای کمیت کار، سبب افزایش آزادی و انعطاف‌پذیری در محیط‌های اداری…

4 هفته پیش

عناصر معماری داخلی دفتر کار که باعث افزایش راحتی و بهره‌وری می‌شود

معماری داخلی دفتر کار اگر به شکل حرفه‌ای انجام شود، مزایای متعددی مانند تقویت همکاری…

4 هفته پیش

صندلی با ایده ای خلاقانه

صندلی که در این بخش مشاهده می کنید در 6 رنگ موجود می باشد. این…

1 ماه پیش

ایده هایی برای استفاده از صندلی های رنگارنگ برای میز نهار خوری

اتاق ناهار خوری برای ما فضای جذابی است زیرا اعضای خانواده هر روز در ساعات…

1 ماه پیش

ایده ای خلاقانه برای میز و صندلی ناهارخوری

در طراحی این میز و صندلی عملکرد و زیبایی به خوبی با یکدیگر تلفیق شده…

1 ماه پیش