طراحی داخلی این سالاد بار واقع در شانگهای چین با کانسپت نشان دادن طراوت و سرسبزی طبیعت و غذای سالم در جای جای رستوران انجام پذیرفته است. طراح رستوران، متریال چوب و رنگ های مشکی و سفید را به عنوان تم اصلی طراحی در نظر گرفته همچنین ترکیب گیاهان سبز و رنگ های برگرفته از طبیعت جلوه ای دوست داشتنی و دعوت کننده به فضا بخشیده است. باز بودن یک ضلع از آشپزخانه و تفکیک دو فضا با استفاده از شیشه نیز افراد را به تماشای سیتم تهیه ی غذا وو نظارت بر آن دعوت می کند. 

تحریریه دکوبوم

منبع: retaildesignblog

ایده هایی برای طراحی داخلی رستوران (قسمت دوم)

ایده هایی برای طراحی داخلی رستوران (قسمت اول)

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

10 ساعت پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

6 روز پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

2 هفته پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

3 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

4 هفته پیش