طراحی داخلی این سالاد بار واقع در شانگهای چین با کانسپت نشان دادن طراوت و سرسبزی طبیعت و غذای سالم در جای جای رستوران انجام پذیرفته است. طراح رستوران، متریال چوب و رنگ های مشکی و سفید را به عنوان تم اصلی طراحی در نظر گرفته همچنین ترکیب گیاهان سبز و رنگ های برگرفته از طبیعت جلوه ای دوست داشتنی و دعوت کننده به فضا بخشیده است. باز بودن یک ضلع از آشپزخانه و تفکیک دو فضا با استفاده از شیشه نیز افراد را به تماشای سیتم تهیه ی غذا وو نظارت بر آن دعوت می کند.
تحریریه دکوبوم
منبع: retaildesignblog
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…