طراحی داخلی این سالاد بار واقع در شانگهای چین با کانسپت نشان دادن طراوت و سرسبزی طبیعت و غذای سالم در جای جای رستوران انجام پذیرفته است. طراح رستوران، متریال چوب و رنگ های مشکی و سفید را به عنوان تم اصلی طراحی در نظر گرفته همچنین ترکیب گیاهان سبز و رنگ های برگرفته از طبیعت جلوه ای دوست داشتنی و دعوت کننده به فضا بخشیده است. باز بودن یک ضلع از آشپزخانه و تفکیک دو فضا با استفاده از شیشه نیز افراد را به تماشای سیتم تهیه ی غذا وو نظارت بر آن دعوت می کند. 

تحریریه دکوبوم

منبع: retaildesignblog

ایده هایی برای طراحی داخلی رستوران (قسمت دوم)

ایده هایی برای طراحی داخلی رستوران (قسمت اول)

امتیاز دهید post
میرزائی
اشتراک گذاری
نویسنده
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی و دکوراسیون داخلی با رنگ زرد

1 - اتاق جلسه، طراحی داخلی و مبلمان زرد، طراحی : Apostrophy’s در راستای بررسی…

3 روز پیش

استفاده از آب در طراحی داخلی

آب به‌عنوان نماد زندگی و آرامش، نقش مهمی در طراحی داخلی دارد. استفاده از عناصر…

6 روز پیش

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

2 هفته پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

3 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

3 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

4 هفته پیش