طراحی داخلی این فضا واقع در اندونزی با توجه به سرو غذا های دریایی در رستوران انجام پذیرفته و کانسبت اصلی طراحی را می توان شکل و حجم های ماهی شکل معرفی کرد. سینی های ماهی شکل قرار گرفته بر روی میز ها، نیمکت های چوبی، پارتیشن های جدا کننده بین میز ها، لوستر هایی به شکل سبد های بافته شده و صفحات فلزی طلایی رنگ به کار رفته بر روی دیوار از شاخصه های طراحی ای است که در نگاه اول بیننده را جذب می کنند. نقاشی های دیواری به شکل وال یا عروس دریایی ایده ای کارساز، برای نمایش زندگی در اعماق دریاها بوده است همچنین مبلمان متنوع در بخش های مختلف رستوران و تغییر رنگ در بازه ای از تم آبی از ویژگی های دیگر چنین طراحی ایست.

تحریریه دکوبوم

منبع: retaildesignblog

امتیاز دهید post
میرزائی
اشتراک گذاری
نویسنده
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

7 روز پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

2 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

2 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

3 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

4 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 ماه پیش