طراحی داخلی این فضا واقع در اندونزی با توجه به سرو غذا های دریایی در رستوران انجام پذیرفته و کانسبت اصلی طراحی را می توان شکل و حجم های ماهی شکل معرفی کرد. سینی های ماهی شکل قرار گرفته بر روی میز ها، نیمکت های چوبی، پارتیشن های جدا کننده بین میز ها، لوستر هایی به شکل سبد های بافته شده و صفحات فلزی طلایی رنگ به کار رفته بر روی دیوار از شاخصه های طراحی ای است که در نگاه اول بیننده را جذب می کنند. نقاشی های دیواری به شکل وال یا عروس دریایی ایده ای کارساز، برای نمایش زندگی در اعماق دریاها بوده است همچنین مبلمان متنوع در بخش های مختلف رستوران و تغییر رنگ در بازه ای از تم آبی از ویژگی های دیگر چنین طراحی ایست.

تحریریه دکوبوم

منبع: retaildesignblog

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 روز پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

6 روز پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

6 روز پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

3 هفته پیش

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

2 ماه پیش