این رستوران توسط گروه atemporal طراحی شده است، فضای آن در دو سطح طبقه بندی شده ، قسمت پایینی به خیابان دسترسی دارد و به یک راهرو بزرگ منتهی می شود. پلکان عمودی رستوران، فضایی پویا و جالب ایجاد کرده و به فضای غذا خوری ای به سبک انبار های قدیمی منتهی می شود.

سقف فضای غذا خوری آن توسط سازه های محکم  پوشش داده شده است و انتهای غذا خوری به فضایی باز و چشم اندازی طبیعی ختم می شود.

به کارگیری نیمکت هایی از چوب طبیعی در دکوراسیون داخلی این رستوران، طراحی فضا را به سبک روستایی نزدیک کرده و آن را با ویژگی های طبیعی پیوند داده است. 

تحریریه دکوبوم

منبع: designboom

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

2 روز پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

6 روز پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

7 روز پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

3 هفته پیش

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

2 ماه پیش