این رستوران توسط گروه atemporal طراحی شده است، فضای آن در دو سطح طبقه بندی شده ، قسمت پایینی به خیابان دسترسی دارد و به یک راهرو بزرگ منتهی می شود. پلکان عمودی رستوران، فضایی پویا و جالب ایجاد کرده و به فضای غذا خوری ای به سبک انبار های قدیمی منتهی می شود.

سقف فضای غذا خوری آن توسط سازه های محکم  پوشش داده شده است و انتهای غذا خوری به فضایی باز و چشم اندازی طبیعی ختم می شود.

به کارگیری نیمکت هایی از چوب طبیعی در دکوراسیون داخلی این رستوران، طراحی فضا را به سبک روستایی نزدیک کرده و آن را با ویژگی های طبیعی پیوند داده است. 

تحریریه دکوبوم

منبع: designboom

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

7 روز پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

2 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

2 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

3 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

4 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 ماه پیش