ورودی، رابط بین فضای داخل و خارج خانه است. در طراحی این بخش به یاد داشته باشید که خانه، خود برای افراد آن، فضای خصوصی به حساب می آید و هیچ فردی علاقه ندارد که افراد تازه وارد در یک نگاه به تمامی مسائل خصوصی آن ها پی ببرند.
در این قسمت از خانه باید در نظر داشت که حد فاصلی از در ورودی تا اولین فضای داخلی، طراحی گردد. این طراحی می تواند به صورت فیزیکی و با کمک مصالح ساختمانی باشد و یا می تواند با استفاده از تکنیک های داخلی و دکوراتیو انجام پذیرد. این ریز فضا در بخش فضا های عمومی خانه قرار می گیرد و بدیهی است که افراد از یک فضایی با چنین خصوصیت عمومی نمی توانند به فضا های خصوصی خانه مانند اتاق های خواب، از همان ابتدا و در محل ورودی، از مسیر فضا های دیگر خانه، جدا شده باشد. ورودی هر خانه در عمل، هدایت کننده ی فرد به پذیرایی، آشپزخانه و دستشویی است.
خصوصیات ورودی
استفاده از رنگ های شاد، فضای ورودی را زیبا و جذاب می کند، و نیز باعث ایجاد تنوع در ساختار معماری خانه می شود. ورودی خانه معرف شخصیت ساکنین خانه است. ورودی هر خانه باید فضایی برای استقبال از میهمانان داشته باشد، وجود فضا هایی برای جاکفشی و جالباسی در ورودی خانه از ملزومات ورودی است.
ورودی باید نزدیک ترین فاصله را از دستشویی و دورترین فاصله را از اتاق خواب داشته باشد. همچنین ورودی باید فاصله نزدیکی با آشپزخانه داشته باشد.
تحریریه دکوبوم
منبع: طراحی داخلی ( محمد مهدی فخیمی)
دکوراسیون نشیمن به سبک مدرن به طراحی فضاهایی اطلاق میشود که در آن سادگی، کاربردی…
طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال، چالشی هیجانانگیز برای بهینهسازی فضا و استفاده حداکثری از…
معماری و دکوراسیون داخلی ویلا نهتنها بر زیبایی و عملکرد ساختمان تاثیر میگذارد، بلکه نقش…
طراحی داخلی پنت هاوس دوبلکس تلفیقی از هنر، خلاقیت و قابلیت است که فضایی مجلل…
تحریریه معماری آرل سلام بر همراهان همیشگی دکوبوم و خوانندگان ویژه ی بخش طراحی جزئی.…
طراحی داخلی و دکوراسیونپنت هاوس کمی با طراحی واحدهای آپارتمانی معمولی تفاوت دارد و این…