رنگ های خنثی مانند رنگ های طوسی ، خاکستری ، دودی و رنگ های دسته کرم ، بژ و شیری، نقره ای، پلاتینی، کرومی و شنی، رنگ هایی هستند که به عنوان رنگ های بی طرف و خنثی در دکوراسیون و به عنوان رنگ های زمینه کاربرد فراوانی دارند.
این رنگ ها ماهیتی ملایم و بی رنگ دارند و به همین سبب که تاثیرکمی نسبت به رنگ های پررنگ تر بر فضا دارند خنثی نامیده می شوند و در دکوراسیون به دلیل قابلیت انطباق با اجزای دکوراسیون کاربرد فراوانی دارند و همچنین هیچ گاه کهنه و قدیمی نمی شوند.
رنگ های خنثی در بعضی موارد تلفیقی از رنگ ها هستند و یا ته زمینه رنگ های دیگر را در خود دارند برای مثال در رنگ بژ ممکن است سایه هایی از صورتی، قهوه ای مایل به زرد و یا طلایی وجود داشته باشد و یا سفید ممکن است کمی عاجی، زرد، صورتی یا هلو در خود داشته باشد اما در همه موارد از رنگ های خنثی به دو روش می توان در دکوراسیون بهره گرفت اولین روش کاربرد آن ها به تنهایی برای ایجاد فضایی ملایم و لطیف و یا در روش دوم استفاده به عنوان پس زمینه رنگ های فضا و استفاده از رنگ های متضاد برای ایجاد کنتراست رنگی می باشد.
اگر تمایل به استفاده از رنگ های خنثی به تنهایی دارید، می توانید برای جلب توجه و افزایش زیبایی فضا از پارچه های طرحدار و یا از تلفیق سبک های دکوراسیون و اجزای دکوری و یا از تُناژ های متفاوت چوب برای زیبایی بیشتر استفاده نمایید. همچنین استفاده از بافت ایده ای هوشمندانه برای روح و گرما بخشیدن به فضاست تا فضا را از بی رنگی خارج شده و سبب یکنواختی و ایجاد فضایی کسالت بار نشود.
تحریریه دکوبوم
منبع:thespruce
آب بهعنوان نماد زندگی و آرامش، نقش مهمی در طراحی داخلی دارد. استفاده از عناصر…
دایرهها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…
طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوریهای پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…
وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی میشود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…
نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش بهسزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…