رستوران آتور، با متراژ ۵۰ متر مربع در سال ۲۰۱۰ در پایتخت طراحی و اجرا شده است، از ویژگی های شاخص طراحی و دکوراسیون این رستوران می توان به میز و صندلی های بدون پایه اشاره کرد، به شکلی که افراد به راحتی می توانند بین میز ها رفت و آمد کنند و تمیز کردن فضای رستوران راحت تر صورت می پذیرد. ترکیب متریال چوب طبیعی پرداخت نشده با هندسه ای ساده و خطی از ویژگی های خاص پروژه بوده که قرار گیری الوارهای چوبی بر روی هم یادآور بازی جنگا است، بازی ای که با قرار گیری مکعب مستطیل های چوبی بر روی هم شکل می گیرد و برداشتن یک یک آن ها از بخش های مختلف و نریختن سازه چوبی، برد و باخت را تعیین می کند.

تحریریه دکوبوم

منبع: retaildesignblog

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

2 روز پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 هفته پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

2 هفته پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

3 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

4 هفته پیش