رستوران آتور، با متراژ ۵۰ متر مربع در سال ۲۰۱۰ در پایتخت طراحی و اجرا شده است، از ویژگی های شاخص طراحی و دکوراسیون این رستوران می توان به میز و صندلی های بدون پایه اشاره کرد، به شکلی که افراد به راحتی می توانند بین میز ها رفت و آمد کنند و تمیز کردن فضای رستوران راحت تر صورت می پذیرد. ترکیب متریال چوب طبیعی پرداخت نشده با هندسه ای ساده و خطی از ویژگی های خاص پروژه بوده که قرار گیری الوارهای چوبی بر روی هم یادآور بازی جنگا است، بازی ای که با قرار گیری مکعب مستطیل های چوبی بر روی هم شکل می گیرد و برداشتن یک یک آن ها از بخش های مختلف و نریختن سازه چوبی، برد و باخت را تعیین می کند.
تحریریه دکوبوم
منبع: retaildesignblog
هدف اصلی طراحی ویلا با احترام به حفظ محیطزیست، کاهش مصرف انرژی، انتشار کربن و…
یکی از مواردی که افراد مشهور به آن شناخته میشوند، خانههای شگفتانگیز آنهاست. بسیاری از…
برای طراحی ویلا در مناطق جنگلی باید همیشه شرایط آبوهوایی منطقه را درنظر بگیرید. این…
در طراحی ویلای هوشمند، تمرکز بر ویژگیهایی است که باعث میشود محیط برای هر کسی…
امروزه، امنیت ویلای شما فراتر از قفلهای محکم و همسایههای نگهبان است. آخرین پیشرفتها، رویکردی…
گردشگری در ایران، با دارابودن بافت غنی از تاریخ، فرهنگ و زیباییهای طبیعی، تجربهای منحصربهفرد…