طراحی داخلی این رستوران واقع در اوکراین توسط YOD Design Studio  انجام پذیرفته و مشتریان را به صرف غذای ایتالیایی دعوت می کند. دراین رستوران دقت شده تا  طراحی آن از سبک ها و شاخص های قدیمی و کلاسیک رستوران های ایتالیایی فاصله بگیرد و به جای آن از اصلی ترین شاخصه ی موجود در فرهنگ غذایی مردم شهر یعنی "اسپاگتی" استفاده شود. رستوران به طور کلی از سه بخش تشکیل شده: قسمتی اصلی رستوران با آشپزخانه و میز های اصلی، قسمت لابی واقع در فودکورت و بخش دیگر آن تراس مشرف بر منطره ی شهری می باشد.

تحریریه دکوبوم

منبع: freshome

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

2 روز پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

6 روز پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

7 روز پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

3 هفته پیش

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

2 ماه پیش