طراحی داخلی این رستوران واقع در اوکراین توسط YOD Design Studio انجام پذیرفته و مشتریان را به صرف غذای ایتالیایی دعوت می کند. دراین رستوران دقت شده تا طراحی آن از سبک ها و شاخص های قدیمی و کلاسیک رستوران های ایتالیایی فاصله بگیرد و به جای آن از اصلی ترین شاخصه ی موجود در فرهنگ غذایی مردم شهر یعنی "اسپاگتی" استفاده شود. رستوران به طور کلی از سه بخش تشکیل شده: قسمتی اصلی رستوران با آشپزخانه و میز های اصلی، قسمت لابی واقع در فودکورت و بخش دیگر آن تراس مشرف بر منطره ی شهری می باشد.
تحریریه دکوبوم
منبع: freshome
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…
معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…