طراحی داخلی این رستوران با هدف ایجاد تغییر و با هدف توسعه و بهبود مداوم کسب و کار شرکت اجرا شده است.
طراحی با توجه به محیط زیست و بهبود بازدهی کار کارکنان انجام شده که به همین سبب در مقر شرکت و بخشی از ساختمان غرفه ای شیشه ای به رستوران اختصاص داده شده است . علاوه بر این، ایجاد خط تکنولوژی جدید و افزایش ظرفیت آشپزخانه، راهی برای طراحی یک فضای مناسب و راحت برای کارمندان می باشد.
این رستوران از محصولات تازه و طبیعی موجود در فروشگاه های LIDL استفاد نموده که در کل با فلسفه و اهداف شرکت در هماهنگی می باشد استفاده از چوب های طبیعی، با کاشی های رنگارنگ، تداعی گر فضای بازار های سنتی و تم های سبز رنگ ،طبیعت را یادآور می شود.
در واقع از دیگر اهداف فضایی می توان به تعاملات و ارتباطات مستقیم و دوستانه با ایجاد فضایی برای راحتی بیشتر در گفتگو، که با تقسیم فضایی مناسب و همینطور از طریق تنوع در نوع و رنگ و چیدمان صندلی ها می باشد.
کارفرما با توجه به زندگی عمومی و توجه به تعاملات سعی نموده تا تصویر فضایی نوینی با رویکرد تعامل مشتریان و کارکنان ایجاد نماید.
تحریریه دکوبوم
منبع:retaildesignblog
دکوراسیون داخلی اتاق خواب کلاسیک، نظر برخی از افراد را جلب می نماید. برخی دکوراسیون…
دکوراسیون داخلی اتاق خواب یکی از مهمترین بخش های دکوراسیون خانه است. اگر شما از…
چنانچه دکور اتاق خواب برای شما بسیار مهم است، می توانید در اتاق خواب خود…
چنانچه نوجوان هستید و یا در خانه ی خود نوجوان دارید، استفاده از کالیته رنگی…
رنگهای تیره، شخصیت ویژهای به اتاق خواب میبخشند و هیجان خفتهای دارند که هرگز آن…
در این مقاله، یک نمونه طراحی داخلی اتاق خواب کوچک و زیبا با تم زرد…