طراحی داخلی این رستوران با هدف ایجاد تغییر و با هدف توسعه و بهبود مداوم کسب و کار شرکت اجرا شده است.

طراحی با توجه به محیط زیست و بهبود بازدهی کار کارکنان انجام شده که به همین سبب در مقر شرکت و بخشی از ساختمان غرفه ای شیشه ای به رستوران اختصاص داده شده است . علاوه بر این، ایجاد خط تکنولوژی جدید و افزایش ظرفیت آشپزخانه، راهی برای طراحی یک فضای مناسب و راحت  برای کارمندان می باشد.

این رستوران از محصولات تازه و طبیعی موجود در فروشگاه های LIDL استفاد نموده که در کل با فلسفه و اهداف شرکت در هماهنگی می باشد استفاده از چوب های طبیعی، با کاشی های رنگارنگ، تداعی گر فضای بازار های سنتی و تم های سبز رنگ ،طبیعت را یادآور می شود.

در واقع از دیگر اهداف فضایی می توان به تعاملات و ارتباطات مستقیم و دوستانه با ایجاد فضایی برای راحتی بیشتر در گفتگو، که با تقسیم فضایی مناسب و همینطور از طریق تنوع در نوع و رنگ و چیدمان صندلی ها می باشد.

کارفرما با توجه به زندگی عمومی و توجه به تعاملات سعی نموده تا  تصویر فضایی نوینی با رویکرد تعامل مشتریان و کارکنان ایجاد نماید.

تحریریه دکوبوم

منبع:retaildesignblog

امتیاز دهید post
غزاله عزالدین
اشتراک گذاری
نویسنده
غزاله عزالدین

آخرین مطالب

دکوراسیون داخلی اتاق خواب کلاسیک

دکوراسیون داخلی اتاق خواب کلاسیک، نظر برخی از افراد را جلب می نماید. برخی دکوراسیون…

2 روز پیش

اتاق خواب روشن و ساده با رنگ های آبی و سفید

دکوراسیون داخلی اتاق خواب یکی از مهمترین بخش های دکوراسیون خانه است. اگر شما از…

1 هفته پیش

استفاده از آجر و چوب در اتاق خواب مدرن

چنانچه دکور اتاق خواب برای شما بسیار مهم است، می توانید در اتاق خواب خود…

2 هفته پیش

اتاق خواب نوجوان، ساده و جذاب

چنانچه نوجوان هستید و یا در خانه ی خود نوجوان دارید، استفاده از کالیته رنگی…

2 هفته پیش

اتاق خواب مدرن با نور کم

رنگ‌های تیره، شخصیت ویژه‌ای به اتاق خواب می‌بخشند و هیجان خفته‌ای دارند که هرگز آن…

3 هفته پیش

چیدمان اتاق خواب، مدرن و ساده

در این مقاله، یک نمونه طراحی داخلی اتاق خواب کوچک و زیبا با تم زرد…

4 هفته پیش