طراحی داخلی این رستوران با هدف ایجاد تغییر و با هدف توسعه و بهبود مداوم کسب و کار شرکت اجرا شده است.

طراحی با توجه به محیط زیست و بهبود بازدهی کار کارکنان انجام شده که به همین سبب در مقر شرکت و بخشی از ساختمان غرفه ای شیشه ای به رستوران اختصاص داده شده است . علاوه بر این، ایجاد خط تکنولوژی جدید و افزایش ظرفیت آشپزخانه، راهی برای طراحی یک فضای مناسب و راحت  برای کارمندان می باشد.

این رستوران از محصولات تازه و طبیعی موجود در فروشگاه های LIDL استفاد نموده که در کل با فلسفه و اهداف شرکت در هماهنگی می باشد استفاده از چوب های طبیعی، با کاشی های رنگارنگ، تداعی گر فضای بازار های سنتی و تم های سبز رنگ ،طبیعت را یادآور می شود.

در واقع از دیگر اهداف فضایی می توان به تعاملات و ارتباطات مستقیم و دوستانه با ایجاد فضایی برای راحتی بیشتر در گفتگو، که با تقسیم فضایی مناسب و همینطور از طریق تنوع در نوع و رنگ و چیدمان صندلی ها می باشد.

کارفرما با توجه به زندگی عمومی و توجه به تعاملات سعی نموده تا  تصویر فضایی نوینی با رویکرد تعامل مشتریان و کارکنان ایجاد نماید.

تحریریه دکوبوم

منبع:retaildesignblog

امتیاز دهید post
غزاله عزالدین
اشتراک گذاری
نویسنده
غزاله عزالدین

آخرین مطالب

اتاق نشیمن، ۱۱ دکور متفاوت برای نشیمن شما

در این بخش برای شما، 11 نمونه دکوراسیون داخلی متفاوت اتاق نشیمن را در نظر…

4 روز پیش

دکوراسیون داخلی نشیمن، ۱۰ نمونه نشیمن مدرن

نشیمن‌های امروزی، قلب خانه به شمار می‌روند و بیشترین استفاده را در مقایسه با دیگر…

2 هفته پیش

طراحی و دکوراسیون داخلی دو آپارتمان، مینیمال و مدرن

در دنیای پرشتاب امروز، بسیاری از افراد به دنبال فضایی آرام، منظم و ساده برای…

3 هفته پیش

طراحی رستوران کاتالانی با عنوان لذت

طراحی رستوران کاتالانی ترکیبی از سنت و مدرنیته است که از فرهنگ غنی منطقه کاتالونیا…

4 هفته پیش

طراحی داخلی ۴ آپارتمان با دکوراسیون متفاوت (زیر ۵۰ متر + پلان)

طراحی داخلی آپارتمان کوچک نیازمند خلاقیت و استفاده بهینه از فضا است. انتخاب رنگ‌های روشن،…

1 ماه پیش

دکوراسیون داخلی اتاق خواب کلاسیک

دکوراسیون داخلی اتاق خواب کلاسیک، نظر برخی از افراد را جلب می نماید. برخی دکوراسیون…

1 ماه پیش