طراحی داخلی این رستوران با هدف ایجاد تغییر و با هدف توسعه و بهبود مداوم کسب و کار شرکت اجرا شده است.

طراحی با توجه به محیط زیست و بهبود بازدهی کار کارکنان انجام شده که به همین سبب در مقر شرکت و بخشی از ساختمان غرفه ای شیشه ای به رستوران اختصاص داده شده است . علاوه بر این، ایجاد خط تکنولوژی جدید و افزایش ظرفیت آشپزخانه، راهی برای طراحی یک فضای مناسب و راحت  برای کارمندان می باشد.

این رستوران از محصولات تازه و طبیعی موجود در فروشگاه های LIDL استفاد نموده که در کل با فلسفه و اهداف شرکت در هماهنگی می باشد استفاده از چوب های طبیعی، با کاشی های رنگارنگ، تداعی گر فضای بازار های سنتی و تم های سبز رنگ ،طبیعت را یادآور می شود.

در واقع از دیگر اهداف فضایی می توان به تعاملات و ارتباطات مستقیم و دوستانه با ایجاد فضایی برای راحتی بیشتر در گفتگو، که با تقسیم فضایی مناسب و همینطور از طریق تنوع در نوع و رنگ و چیدمان صندلی ها می باشد.

کارفرما با توجه به زندگی عمومی و توجه به تعاملات سعی نموده تا  تصویر فضایی نوینی با رویکرد تعامل مشتریان و کارکنان ایجاد نماید.

تحریریه دکوبوم

منبع:retaildesignblog

امتیاز دهید post
غزاله عزالدین
اشتراک گذاری
نویسنده
غزاله عزالدین

آخرین مطالب

دکوراسیون نشیمن به سبک مدرن

دکوراسیون نشیمن به سبک مدرن به طراحی فضاهایی اطلاق می‌شود که در آن سادگی، کاربردی…

5 روز پیش

طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال

طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال، چالشی هیجان‌انگیز برای بهینه‌سازی فضا و استفاده حداکثری از…

1 هفته پیش

معماری و دکوراسیون داخلی ویلا، انتقال نرم از فضای داخلی به بیرونی + پلان

معماری و دکوراسیون داخلی ویلا نه‌تنها بر زیبایی و عملکرد ساختمان تاثیر می‌گذارد، بلکه نقش…

2 هفته پیش

طراحی داخلی پنت هاوس دوبلکس

طراحی داخلی پنت هاوس دوبلکس تلفیقی از هنر، خلاقیت و قابلیت است که فضایی مجلل…

3 هفته پیش

تبدیل فضای بدون استفاده به فضایی برای بازی

تحریریه معماری آرل سلام بر همراهان همیشگی دکوبوم و خوانندگان ویژه ی بخش طراحی جزئی.…

4 هفته پیش

طراحی داخلی پنت هاوس، بررسی طراحی و دکوراسیون داخلی ۵ پنت هاوس از ۵ دنیای متفاوت

طراحی داخلی و دکوراسیونپنت هاوس کمی با طراحی واحدهای آپارتمانی معمولی تفاوت دارد و این…

4 هفته پیش