طراحی داخلی این رستوران با هدف ایجاد تغییر و با هدف توسعه و بهبود مداوم کسب و کار شرکت اجرا شده است.
طراحی با توجه به محیط زیست و بهبود بازدهی کار کارکنان انجام شده که به همین سبب در مقر شرکت و بخشی از ساختمان غرفه ای شیشه ای به رستوران اختصاص داده شده است . علاوه بر این، ایجاد خط تکنولوژی جدید و افزایش ظرفیت آشپزخانه، راهی برای طراحی یک فضای مناسب و راحت برای کارمندان می باشد.
این رستوران از محصولات تازه و طبیعی موجود در فروشگاه های LIDL استفاد نموده که در کل با فلسفه و اهداف شرکت در هماهنگی می باشد استفاده از چوب های طبیعی، با کاشی های رنگارنگ، تداعی گر فضای بازار های سنتی و تم های سبز رنگ ،طبیعت را یادآور می شود.
در واقع از دیگر اهداف فضایی می توان به تعاملات و ارتباطات مستقیم و دوستانه با ایجاد فضایی برای راحتی بیشتر در گفتگو، که با تقسیم فضایی مناسب و همینطور از طریق تنوع در نوع و رنگ و چیدمان صندلی ها می باشد.
کارفرما با توجه به زندگی عمومی و توجه به تعاملات سعی نموده تا تصویر فضایی نوینی با رویکرد تعامل مشتریان و کارکنان ایجاد نماید.
تحریریه دکوبوم
منبع:retaildesignblog
دکوراسیون نشیمن به سبک مدرن به طراحی فضاهایی اطلاق میشود که در آن سادگی، کاربردی…
طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال، چالشی هیجانانگیز برای بهینهسازی فضا و استفاده حداکثری از…
معماری و دکوراسیون داخلی ویلا نهتنها بر زیبایی و عملکرد ساختمان تاثیر میگذارد، بلکه نقش…
طراحی داخلی پنت هاوس دوبلکس تلفیقی از هنر، خلاقیت و قابلیت است که فضایی مجلل…
تحریریه معماری آرل سلام بر همراهان همیشگی دکوبوم و خوانندگان ویژه ی بخش طراحی جزئی.…
طراحی داخلی و دکوراسیونپنت هاوس کمی با طراحی واحدهای آپارتمانی معمولی تفاوت دارد و این…