طراحی داخلی رستوران در توکیو توسط معمار مشهور، شیگروبان

این ساختمان مسکونی به همراه رستوران واقع در طبقه ی همکف آن توسط گروه معماری شیگروبان در ژاپن طراحی شده است. در رستوران طبقه ی همکف، به کار گیری لوله های مقوایی با هدف ایجاد حس مهمان نوازی و گرما انجام پذیرفته همچنین سقف موج دار طراحی شده  با همین لوله های مقوایی طرحی متفاوت از فضای بیرون خانه شکل داده است. این لوله های مقوایی در صندلی های کافه نیز با تکرار طرح کلی فضای داخلی خانه به کار رفته است. یکی از ایده های خلاقانه که در ایجاد پارتیشن بین دو فضای غذا خوری به کار رفته استفاده از لوله های کاغذی در ابعاد بزرگ تر و شکل گیری فضایی نیمه محصور و هماهنگ است.

تحریریه دکوبوم

منبع: designboom

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 روز پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

6 روز پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

6 روز پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

3 هفته پیش

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

2 ماه پیش