طراحی داخلی رستوران در توکیو توسط معمار مشهور، شیگروبان

این ساختمان مسکونی به همراه رستوران واقع در طبقه ی همکف آن توسط گروه معماری شیگروبان در ژاپن طراحی شده است. در رستوران طبقه ی همکف، به کار گیری لوله های مقوایی با هدف ایجاد حس مهمان نوازی و گرما انجام پذیرفته همچنین سقف موج دار طراحی شده  با همین لوله های مقوایی طرحی متفاوت از فضای بیرون خانه شکل داده است. این لوله های مقوایی در صندلی های کافه نیز با تکرار طرح کلی فضای داخلی خانه به کار رفته است. یکی از ایده های خلاقانه که در ایجاد پارتیشن بین دو فضای غذا خوری به کار رفته استفاده از لوله های کاغذی در ابعاد بزرگ تر و شکل گیری فضایی نیمه محصور و هماهنگ است.

تحریریه دکوبوم

منبع: designboom

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

3 هفته پیش

معماری داخلی ساختمان اداری که الهام بخش بهره وری است

تاکید بر کیفیت به جای کمیت کار، سبب افزایش آزادی و انعطاف‌پذیری در محیط‌های اداری…

4 هفته پیش

عناصر معماری داخلی دفتر کار که باعث افزایش راحتی و بهره‌وری می‌شود

معماری داخلی دفتر کار اگر به شکل حرفه‌ای انجام شود، مزایای متعددی مانند تقویت همکاری…

4 هفته پیش

صندلی با ایده ای خلاقانه

صندلی که در این بخش مشاهده می کنید در 6 رنگ موجود می باشد. این…

1 ماه پیش

ایده هایی برای استفاده از صندلی های رنگارنگ برای میز نهار خوری

اتاق ناهار خوری برای ما فضای جذابی است زیرا اعضای خانواده هر روز در ساعات…

1 ماه پیش

ایده ای خلاقانه برای میز و صندلی ناهارخوری

در طراحی این میز و صندلی عملکرد و زیبایی به خوبی با یکدیگر تلفیق شده…

1 ماه پیش