طراحی داخلی رستوران در توکیو توسط معمار مشهور، شیگروبان

این ساختمان مسکونی به همراه رستوران واقع در طبقه ی همکف آن توسط گروه معماری شیگروبان در ژاپن طراحی شده است. در رستوران طبقه ی همکف، به کار گیری لوله های مقوایی با هدف ایجاد حس مهمان نوازی و گرما انجام پذیرفته همچنین سقف موج دار طراحی شده  با همین لوله های مقوایی طرحی متفاوت از فضای بیرون خانه شکل داده است. این لوله های مقوایی در صندلی های کافه نیز با تکرار طرح کلی فضای داخلی خانه به کار رفته است. یکی از ایده های خلاقانه که در ایجاد پارتیشن بین دو فضای غذا خوری به کار رفته استفاده از لوله های کاغذی در ابعاد بزرگ تر و شکل گیری فضایی نیمه محصور و هماهنگ است.

تحریریه دکوبوم

منبع: designboom

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

7 روز پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

2 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

2 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

3 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

4 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 ماه پیش