این فضا ابتدا یک کارخانه تولید سوسیس و بعد به یک اداره مالیات و سپس به یک رستوران تبدیل شده است. سبک فضای داخلی مینیمالیسم اسکاندیناوی و با ترکیب با عناصر صنعتی می باشد. این فضا با الهام از هتل ها و رستوران در شانگهای، نیویورک و آمستردام ساخته شده است. ۴۸ تن بتن در ساخت و ساز کف، دو بار، یک میز پذیرش و یک میز پذیرایی بزرگ به کار رفته است. استفاده از رنگ های سفید و سیاه یک فضای ساده و شیک اما آرامش بخش را به وجود آورده است. بهترین مصالح برای طراحی این کافه انتخاب شده است. میزها و صندلی های رستوران توسط معمار داخلی Richard Lindvall طراحی شده اند.
تحریریه دکوبوم
منبع: contemporist
دایرهها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…
طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوریهای پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…
وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی میشود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…
نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش بهسزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…