این فضا ابتدا یک کارخانه تولید سوسیس و بعد به یک اداره مالیات و سپس به یک رستوران تبدیل شده است. سبک فضای داخلی مینیمالیسم اسکاندیناوی و با ترکیب با عناصر صنعتی می باشد. این فضا با الهام از هتل ها و رستوران در شانگهای، نیویورک و آمستردام ساخته شده است. ۴۸ تن بتن در ساخت و ساز کف، دو بار، یک میز پذیرش و یک میز پذیرایی بزرگ به کار رفته است. استفاده از رنگ های سفید و سیاه یک فضای ساده و شیک اما آرامش بخش را به وجود آورده است. بهترین مصالح برای طراحی این کافه انتخاب شده است. میزها و صندلی های رستوران توسط معمار داخلی Richard Lindvall طراحی شده اند.

تحریریه دکوبوم

منبع: contemporist

 

امتیاز دهید post
تحریریه دکوبوم
اشتراک گذاری
نویسنده
تحریریه دکوبوم

آخرین مطالب

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

6 روز پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

2 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

2 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

3 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

4 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 ماه پیش