این فضا ابتدا یک کارخانه تولید سوسیس و بعد به یک اداره مالیات و سپس به یک رستوران تبدیل شده است. سبک فضای داخلی مینیمالیسم اسکاندیناوی و با ترکیب با عناصر صنعتی می باشد. این فضا با الهام از هتل ها و رستوران در شانگهای، نیویورک و آمستردام ساخته شده است. ۴۸ تن بتن در ساخت و ساز کف، دو بار، یک میز پذیرش و یک میز پذیرایی بزرگ به کار رفته است. استفاده از رنگ های سفید و سیاه یک فضای ساده و شیک اما آرامش بخش را به وجود آورده است. بهترین مصالح برای طراحی این کافه انتخاب شده است. میزها و صندلی های رستوران توسط معمار داخلی Richard Lindvall طراحی شده اند.
تحریریه دکوبوم
منبع: contemporist
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…
معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…