طراحی داخلی رستوران “چوجی” در خیابان سهروردی

معماری: استودیو آدمون

موقعیت: تهران

تاریخ: ۱۳۹۵

مساحت: ۲۰۰ متر مربع

برنده رتبه اول جایزه معماری داخلی ایران در بخش تجاری و رنبه سوم جایزه معمار در بخش بازسازی

طراحی و دکوراسیون داخلی این رستوران که در یکی از محله های پر رفت و آمد تهران قرار دارد با هدف نشان دادن فضایی با قابلیت ارائه غذای اُرگانیک و طبیعی انجام پذیرفته است، در طراحی فضای داخلی استفاده از متریال چوب و فلز به خوبی قابل مشاهده است به شکلی که استوانه های چوبی با قطر کم به عنصر اصلی و شاخص طراحی فضای داخلی تبدیل شده اند . به جهت تفکیک فضا های مختلف در عین حفظ یکپارچگی بخش های مختلف و شکل گیری آن ها با توجه به نیاز های کارمندان و مشتری ها، در قسمت ورودی فضایی عمومی تحت عنوان سالن انتظار، سفارش غذا و محل تقسیم مسیر های مختلف داخلی طراحی شده است. یکی از مهم ترین مسایل در طراحی رستوران چوجی، توجه به گذر معماری ایران از فاز سنتی به مدرن بوده که رعایت فضا های عمومی و خصوصی در ایجاد دیواره ها و خرد کردن فضا و تفکیک آن به بخش های جداگانه، خانوادگی و خصوصی تر به خوبی قابل مشاهده است.

تحریریه دکوبوم

منبع: archdaily

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

3 هفته پیش

معماری داخلی ساختمان اداری که الهام بخش بهره وری است

تاکید بر کیفیت به جای کمیت کار، سبب افزایش آزادی و انعطاف‌پذیری در محیط‌های اداری…

4 هفته پیش

عناصر معماری داخلی دفتر کار که باعث افزایش راحتی و بهره‌وری می‌شود

معماری داخلی دفتر کار اگر به شکل حرفه‌ای انجام شود، مزایای متعددی مانند تقویت همکاری…

1 ماه پیش

صندلی با ایده ای خلاقانه

صندلی که در این بخش مشاهده می کنید در 6 رنگ موجود می باشد. این…

1 ماه پیش

ایده هایی برای استفاده از صندلی های رنگارنگ برای میز نهار خوری

اتاق ناهار خوری برای ما فضای جذابی است زیرا اعضای خانواده هر روز در ساعات…

1 ماه پیش

ایده ای خلاقانه برای میز و صندلی ناهارخوری

در طراحی این میز و صندلی عملکرد و زیبایی به خوبی با یکدیگر تلفیق شده…

1 ماه پیش