معماری: استودیو آدمون
موقعیت: تهران
تاریخ: ۱۳۹۵
مساحت: ۲۰۰ متر مربع
طراحی و دکوراسیون داخلی این رستوران که در یکی از محله های پر رفت و آمد تهران قرار دارد با هدف نشان دادن فضایی با قابلیت ارائه غذای اُرگانیک و طبیعی انجام پذیرفته است، در طراحی فضای داخلی استفاده از متریال چوب و فلز به خوبی قابل مشاهده است به شکلی که استوانه های چوبی با قطر کم به عنصر اصلی و شاخص طراحی فضای داخلی تبدیل شده اند . به جهت تفکیک فضا های مختلف در عین حفظ یکپارچگی بخش های مختلف و شکل گیری آن ها با توجه به نیاز های کارمندان و مشتری ها، در قسمت ورودی فضایی عمومی تحت عنوان سالن انتظار، سفارش غذا و محل تقسیم مسیر های مختلف داخلی طراحی شده است. یکی از مهم ترین مسایل در طراحی رستوران چوجی، توجه به گذر معماری ایران از فاز سنتی به مدرن بوده که رعایت فضا های عمومی و خصوصی در ایجاد دیواره ها و خرد کردن فضا و تفکیک آن به بخش های جداگانه، خانوادگی و خصوصی تر به خوبی قابل مشاهده است.
تحریریه دکوبوم
منبع: archdaily
طراحی داخلی پنت هاوس دوبلکس تلفیقی از هنر، خلاقیت و قابلیت است که فضایی مجلل…
تحریریه معماری آرل سلام بر همراهان همیشگی دکوبوم و خوانندگان ویژه ی بخش طراحی جزئی.…
طراحی داخلی و دکوراسیونپنت هاوس کمی با طراحی واحدهای آپارتمانی معمولی تفاوت دارد و این…
1 - اتاق جلسه، طراحی داخلی و مبلمان زرد، طراحی : Apostrophy’s در راستای بررسی…
آب بهعنوان نماد زندگی و آرامش، نقش مهمی در طراحی داخلی دارد. استفاده از عناصر…
دایرهها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…