طراحی داخلی رستوران “چوجی” در خیابان سهروردی

معماری: استودیو آدمون

موقعیت: تهران

تاریخ: ۱۳۹۵

مساحت: ۲۰۰ متر مربع

برنده رتبه اول جایزه معماری داخلی ایران در بخش تجاری و رنبه سوم جایزه معمار در بخش بازسازی

طراحی و دکوراسیون داخلی این رستوران که در یکی از محله های پر رفت و آمد تهران قرار دارد با هدف نشان دادن فضایی با قابلیت ارائه غذای اُرگانیک و طبیعی انجام پذیرفته است، در طراحی فضای داخلی استفاده از متریال چوب و فلز به خوبی قابل مشاهده است به شکلی که استوانه های چوبی با قطر کم به عنصر اصلی و شاخص طراحی فضای داخلی تبدیل شده اند . به جهت تفکیک فضا های مختلف در عین حفظ یکپارچگی بخش های مختلف و شکل گیری آن ها با توجه به نیاز های کارمندان و مشتری ها، در قسمت ورودی فضایی عمومی تحت عنوان سالن انتظار، سفارش غذا و محل تقسیم مسیر های مختلف داخلی طراحی شده است. یکی از مهم ترین مسایل در طراحی رستوران چوجی، توجه به گذر معماری ایران از فاز سنتی به مدرن بوده که رعایت فضا های عمومی و خصوصی در ایجاد دیواره ها و خرد کردن فضا و تفکیک آن به بخش های جداگانه، خانوادگی و خصوصی تر به خوبی قابل مشاهده است.

تحریریه دکوبوم

منبع: archdaily

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

6 ساعت پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

5 روز پیش

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

1 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

2 هفته پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

3 هفته پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

3 هفته پیش