طراحی داخلی رستوران “چوجی” در خیابان سهروردی

معماری: استودیو آدمون

موقعیت: تهران

تاریخ: ۱۳۹۵

مساحت: ۲۰۰ متر مربع

برنده رتبه اول جایزه معماری داخلی ایران در بخش تجاری و رنبه سوم جایزه معمار در بخش بازسازی

طراحی و دکوراسیون داخلی این رستوران که در یکی از محله های پر رفت و آمد تهران قرار دارد با هدف نشان دادن فضایی با قابلیت ارائه غذای اُرگانیک و طبیعی انجام پذیرفته است، در طراحی فضای داخلی استفاده از متریال چوب و فلز به خوبی قابل مشاهده است به شکلی که استوانه های چوبی با قطر کم به عنصر اصلی و شاخص طراحی فضای داخلی تبدیل شده اند . به جهت تفکیک فضا های مختلف در عین حفظ یکپارچگی بخش های مختلف و شکل گیری آن ها با توجه به نیاز های کارمندان و مشتری ها، در قسمت ورودی فضایی عمومی تحت عنوان سالن انتظار، سفارش غذا و محل تقسیم مسیر های مختلف داخلی طراحی شده است. یکی از مهم ترین مسایل در طراحی رستوران چوجی، توجه به گذر معماری ایران از فاز سنتی به مدرن بوده که رعایت فضا های عمومی و خصوصی در ایجاد دیواره ها و خرد کردن فضا و تفکیک آن به بخش های جداگانه، خانوادگی و خصوصی تر به خوبی قابل مشاهده است.

تحریریه دکوبوم

منبع: archdaily

امتیاز دهید post
میرزائی

آخرین مطالب

طراحی و دکوراسیون داخلی دو آپارتمان، مینیمال و مدرن

در دنیای پرشتاب امروز، بسیاری از افراد به دنبال فضایی آرام، منظم و ساده برای…

6 روز پیش

طراحی رستوران کاتالانی با عنوان لذت

طراحی رستوران کاتالانی ترکیبی از سنت و مدرنیته است که از فرهنگ غنی منطقه کاتالونیا…

2 هفته پیش

طراحی داخلی ۴ آپارتمان با دکوراسیون متفاوت (زیر ۵۰ متر + پلان)

طراحی داخلی آپارتمان کوچک نیازمند خلاقیت و استفاده بهینه از فضا است. انتخاب رنگ‌های روشن،…

2 هفته پیش

دکوراسیون داخلی اتاق خواب کلاسیک

دکوراسیون داخلی اتاق خواب کلاسیک، نظر برخی از افراد را جلب می نماید. برخی دکوراسیون…

3 هفته پیش

اتاق خواب روشن و ساده با رنگ های آبی و سفید

دکوراسیون داخلی اتاق خواب یکی از مهمترین بخش های دکوراسیون خانه است. اگر شما از…

4 هفته پیش

استفاده از آجر و چوب در اتاق خواب مدرن

چنانچه دکور اتاق خواب برای شما بسیار مهم است، می توانید در اتاق خواب خود…

1 ماه پیش