طراحی داخلی رستوران “چوجی” در خیابان سهروردی

معماری: استودیو آدمون

موقعیت: تهران

تاریخ: ۱۳۹۵

مساحت: ۲۰۰ متر مربع

برنده رتبه اول جایزه معماری داخلی ایران در بخش تجاری و رنبه سوم جایزه معمار در بخش بازسازی

طراحی و دکوراسیون داخلی این رستوران که در یکی از محله های پر رفت و آمد تهران قرار دارد با هدف نشان دادن فضایی با قابلیت ارائه غذای اُرگانیک و طبیعی انجام پذیرفته است، در طراحی فضای داخلی استفاده از متریال چوب و فلز به خوبی قابل مشاهده است به شکلی که استوانه های چوبی با قطر کم به عنصر اصلی و شاخص طراحی فضای داخلی تبدیل شده اند . به جهت تفکیک فضا های مختلف در عین حفظ یکپارچگی بخش های مختلف و شکل گیری آن ها با توجه به نیاز های کارمندان و مشتری ها، در قسمت ورودی فضایی عمومی تحت عنوان سالن انتظار، سفارش غذا و محل تقسیم مسیر های مختلف داخلی طراحی شده است. یکی از مهم ترین مسایل در طراحی رستوران چوجی، توجه به گذر معماری ایران از فاز سنتی به مدرن بوده که رعایت فضا های عمومی و خصوصی در ایجاد دیواره ها و خرد کردن فضا و تفکیک آن به بخش های جداگانه، خانوادگی و خصوصی تر به خوبی قابل مشاهده است.

تحریریه دکوبوم

منبع: archdaily

امتیاز دهید post
میرزائی
اشتراک گذاری
نویسنده
میرزائی

آخرین مطالب

اتاق خواب مدرن با نور کم

رنگ‌های تیره، شخصیت ویژه‌ای به اتاق خواب می‌بخشند و هیجان خفته‌ای دارند که هرگز آن…

4 روز پیش

چیدمان اتاق خواب، مدرن و ساده

در این مقاله، یک نمونه طراحی داخلی اتاق خواب کوچک و زیبا با تم زرد…

1 هفته پیش

دکوراسیون داخلی اتاق خواب مدرن

اتاق خواب چیزی فراتر از یک مکان برای خوابیدن است و پناهگاه شخصی شما محسوب…

2 هفته پیش

دکوراسیون داخلی آشپزخانه

دکوراسیون داخلی آشپزخانه یکی از مهم‌ترین قسمت‌های طراحی داخلی منزل است. زیرا، آشپزخانه نه‌تنها مکانی…

3 هفته پیش

دکوراسیون نشیمن به سبک مدرن

دکوراسیون نشیمن به سبک مدرن به طراحی فضاهایی اطلاق می‌شود که در آن سادگی، کاربردی…

3 هفته پیش

طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال

طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال، چالشی هیجان‌انگیز برای بهینه‌سازی فضا و استفاده حداکثری از…

4 هفته پیش