معماری: استودیو آدمون
موقعیت: تهران
تاریخ: ۱۳۹۵
مساحت: ۲۰۰ متر مربع
طراحی و دکوراسیون داخلی این رستوران که در یکی از محله های پر رفت و آمد تهران قرار دارد با هدف نشان دادن فضایی با قابلیت ارائه غذای اُرگانیک و طبیعی انجام پذیرفته است، در طراحی فضای داخلی استفاده از متریال چوب و فلز به خوبی قابل مشاهده است به شکلی که استوانه های چوبی با قطر کم به عنصر اصلی و شاخص طراحی فضای داخلی تبدیل شده اند . به جهت تفکیک فضا های مختلف در عین حفظ یکپارچگی بخش های مختلف و شکل گیری آن ها با توجه به نیاز های کارمندان و مشتری ها، در قسمت ورودی فضایی عمومی تحت عنوان سالن انتظار، سفارش غذا و محل تقسیم مسیر های مختلف داخلی طراحی شده است. یکی از مهم ترین مسایل در طراحی رستوران چوجی، توجه به گذر معماری ایران از فاز سنتی به مدرن بوده که رعایت فضا های عمومی و خصوصی در ایجاد دیواره ها و خرد کردن فضا و تفکیک آن به بخش های جداگانه، خانوادگی و خصوصی تر به خوبی قابل مشاهده است.
تحریریه دکوبوم
منبع: archdaily
برای طراحی ویلا در مناطق جنگلی باید همیشه شرایط آبوهوایی منطقه را درنظر بگیرید. این…
در طراحی ویلای هوشمند، تمرکز بر ویژگیهایی است که باعث میشود محیط برای هر کسی…
امروزه، امنیت ویلای شما فراتر از قفلهای محکم و همسایههای نگهبان است. آخرین پیشرفتها، رویکردی…
گردشگری در ایران، با دارابودن بافت غنی از تاریخ، فرهنگ و زیباییهای طبیعی، تجربهای منحصربهفرد…
حمام، فقط یک اتاق معمولی در خانه نیست. این فضا، بیشتر شبیه به فضایی خصوصی…
در ایران، طراحی و ساخت ویلاها تحت قوانین و مقررات خاصی انجام میشود که هدف…