دکوراسیون داخلی این رستوران در یک انبار قدیمی تولید نوشیدنی واقع در استانبول طراحی و اجرا شده است. فضای داخلی با هدف افزایش روابط اجتماعی و حفظ سبک طراحی داخل انبار شکل گرفته است. متریال های انتخاب شده در این رستوران منعکس کننده ی سبک صنعتی موجود در فضای داخلی اند که این فضا از دو بخش اصلی که شامل قسمت صرف نوشیدنی و سالن غذا خوری می باشد تشکیل شده است. آجر های به کار رفته در دیواره های داخلی با صفحات چوبی به کار رفته در سایر قسمت ها تضاد جالب توجهی ایجاد کرده اند. استفاده از تم رنگی قهوه ای و ترکیب آن با مبلمان موجود در رستوران و همچنین دیوار های آجری، فضا ای گرم و پر انرژی و طراحی ای قدیمی و کلاسیک ایجاد کرده است.
تحریریه دکوبوم
منبع: designboom
هدف اصلی طراحی ویلا با احترام به حفظ محیطزیست، کاهش مصرف انرژی، انتشار کربن و…
یکی از مواردی که افراد مشهور به آن شناخته میشوند، خانههای شگفتانگیز آنهاست. بسیاری از…
برای طراحی ویلا در مناطق جنگلی باید همیشه شرایط آبوهوایی منطقه را درنظر بگیرید. این…
در طراحی ویلای هوشمند، تمرکز بر ویژگیهایی است که باعث میشود محیط برای هر کسی…
امروزه، امنیت ویلای شما فراتر از قفلهای محکم و همسایههای نگهبان است. آخرین پیشرفتها، رویکردی…
گردشگری در ایران، با دارابودن بافت غنی از تاریخ، فرهنگ و زیباییهای طبیعی، تجربهای منحصربهفرد…