طراحی داخلی آپارتمان اول: Zed Design
طراحی داخلی آپارتمان اول که مساحت آن کمتر از ۵۰ متر است، برای یک خانواده ی جوان طراحی شده است. از رنگ های روشن برای طراحی این آپارتمان استفاده شده است و با فضایی روشن روبرو هستیم. رنگ فیروزه ای به زیبایی در تمام فضا استفاده شده است. نکته ی خلاقانه یا درسی که می توان از این آپارتمان آموخت، این است که دیوار اتاق خواب و همچنین تخت خواب قابلیت جمع شدن دارند. در ساعات مختلف روز و برحسب نیاز می توان دیوار اتاق خواب را جمع نمود و فضای بازتری در اختیار داشت. پلان این آپارتمان نیز در انتهای عکس ها ی این آپارتمان موجود می باشد.
برای دانلود پلان بر روی تصویر کلیک کنید.
طراحی داخلی آپارتمان دوم: Marina Kutuzov
این آپارتمان تنها ۴۹.۸ مترمربع مساحت دارد اما بخاطر چیدمان خلاقانه ی فضا، نمی توان حدس زد که متراژ این آپارتمان حتی از ۵۰ متر هم کمتر است. سقف گنبد مانند این آپارتمان، نیز سبب شده است که فضا بزرگتر از آنچه که هست به نظر برسد. مالکین این آپارتمان یک زوج جوان هستند و بر اساس علاقه ی آنها، از چوب استفاده ی ویژه ای شده است و این امر سبب گرم تر شدن فضا شده است. نکته ی دوم، استفاده از چیدمان مناسب است.
پلان
طراحی داخلی آپارتمان سوم: Vitta Group Design Studio
آپارتمان سوم، تنها ۳۲ متر مربع دارد و برای خانواده ای طراحی شده است که می خواهند در مرکز شهر زندگی کنند و بالطبع با کمبود فضا روبرو هستیم. این آپارتمان تم بریتانیایی دارد و فضای آن یکسره و باز است. همانطور که در ابتدای بحث عنوان شد، در فضای کم شاید در تعداد نفرات محدودیت وجود داشته باشد، شاید در انتخاب مبلمان زیاد دست طراح و کارفرما باز نباشد اما سبک طراحی در دستان ماست. می توان مطابق با سلیقه و سبک آپارتمان را طراحی نمود و از خلق بهترین ایده در فضا لذت برد. ایده ی سوم، طراحی یکسره و باز است برای استفاده از کل فضا است.
طراحی داخلی آپارتمان چهارم، معماری و طراحی: Kaschuk Kostya
آپارتمان چهارم برخلاف آپارتمان بالا، بر اساس سبک مدرن طراحی شده است و از حداقل مبلمان در فضا استفاده شده است. استفاده از سبک مدرن و ترفندهای مینیمالیستی نیز راهکار مناسبی برای فضاهای کوچک است. در این آپارتمان همه چیز ساده طراحی شده است و در عوض با فضای باز روبرو هستیم. ایده یا نکته ی چهارم، استفاده از سبک مینیمال و مدرن است.
برای دانلود پلان بر روی تصویر کلیک کنید.
در پایان این بحث، چهار نکته برای استفاده ی بهتر از فضا در کنار استفاده از سبک مورد علاقه را آموختیم. استفاده از راهکارهای خلاقانه مانند دیوار یا پانل باز شو، چیدمان مناسب، فضای یکسره و باز و استفاده از راهکارهای مینیمالیستی، چهار نکته ی بررسی شده در این بخش هستند. نظر و راهکار شما برای خلق فضای بهتر در متراژهای کم چیست؟
تحریریه معماری آرل
منبع: HOME-DESIGNING
مطالب مشابه که مطالعه ی آنها توصیه می شود:
طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال
طراحی داخلی آپارتمان فوق کوچک، ۳۵ متر
طراحی آپارتمان کوچک در ۸ متر مربع
طراحی مجدد آپارتمان برای افزایش فضا
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…