اگرچه قوانین و استانداردهایی که معماری و طراحی رستوران را تعریف میکنند ممکن است از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد ، اما همه آنها یک چیز مشترک دارند برنامه های طراحی رستوران ، مانند نقشه های معماری ، برق ، مکانیک و لوله کشی باید توسط یک معمار دارای مجوز به سازمان های رسمی مربوطه ارائه شود.
برنامه ریزی دقیق پروژه و زمانبندی به دست یک طراح باتجربه نتایج بسیار بهتری خواهد داشت از آنجا که برخی از طراحان تمایل دارند همه چیز را از A تا Z و تا ریزترین جزئیات طراحی کنند ، در ادامه با چند نکته مفید برای طراحی رستوران و کافی شاپ ها با دکوبوم همراه باشید…..
مسائل مربوط به نور می تواند تجربه مشتری در یک رستوران را به احساسی ناخوشایند تبدیل کند طراحی نور مناسب برای مناطق مختلف در رستوران برای عملکرد مطلوب بسیار مهم است اگرچه نورپردازی ظریف در فضای غذاخوری فضای آرامش بخشی را ایجاد می کند ، نورپردازی با شدت بیشتر در آشپزخانه به کارمندان اجازه می دهد تا کارآمد کار کنند.
یک سیستم تهویه مناسب برای طراحی رستوران بسیار مهم است. آیا تا به حال به رستورانی رفته اید که به دلیل بوی آن نتوانید از وعده غذایی خود لذت ببرید؟ حتی در فضایی بسیار زیبا ، بوی غذا می تواند سمی کشنده برای یک فضای بسته باشد، تنظیم مناسب هوا با چیدمان مناسب و هودهای تهویه کارآمد می توانند کسب و کار یک رستوران را نجات دهد.
در هنگام طراحی و دکوراسیون داخلی رستوران باید فضای ذخیره سازی مناسب در نظر گرفته شود تا نیاز رستوران را برآورده سازد. این که آیا مالک مواد اولیه را در بازه های زمانی کوتاه در مقادیر کم خریداری می کند یا مقادیر قابل توجهی را برای پس انداز خریداری می کند ، محل ذخیره سازی مورد نیاز را تعیین می کند.
از انجا که ظروف به کار برده شده در دکوراسیون داخلی و طراحی رستوران و همینطور ظروف سرو غذا اغلب نشان دهنده کیفیت غذا و خدماتی است که یک رستوران ارائه می دهدو از آنجا که ظروف ارزان منعکس کننده غذای سبک و ارزان است، رستوران های سطح بالای شیک همیشه از ظروف نقره ای سفارشی سنگین یا ظروف با کیفیت استفاده می کنند.
اگرچه این مورد به طراحی فضا مرتبط نیست اما اگر به کل دیزاین و عوامل تشکیل دهنده رستوران فکر میکنید نباید ظاهر پرسنل را ندیده بگیرید!به خاطر داشته باشید که لباس کارمندان معرف هر رستوران است. برخی از رستوران های زنجیره ای صدها کارمند دارند که لباس فرم آنها معرف نام تجاری رستوران است. طراحی یکنواخت می تواند به عنوان گامی پیشرونده برای دیزاین فضا محسوب شود.
طراحی سرویس بهداشتی رستوران با همان رنگها و ویژگی های برند تجاری رستوران ، حتی پس از ترک قسمت غذاخوری برای مشتری به یادماندنی خواهد بود.
دستگیره های درب رستوران اولین رابط کاربر با طراحی رستوران است بنابراین باید راحتی و سبکی را منتقل کند هنگام طراحی دستگیره های درب رستوران ، متریال ، اندازه ، بافت ، سبک و وزن باید در نظر گرفته شود دستگیره های درب ورودی اگر نامناسب و ارزان باشند در بدو ورود به رستوران به جای احساسی دعوت کننده می توانند پیام بدی به کاربران ارسال کنند.
طراحی منوها معرف نام تجاری و روند طراحی هستند. منوهای رستوران ها چیزی فراتر از یک مجموعه کاغذ چاپی با قیمت روی آن هستند. اندازه ، وزن ، جلوه ، عکس ها ، فونت ها و زبان منو به شخصیت مکان می افزاید و هویت تجاری را تقویت می کند.
تحریریه دکوبوم
منبع: arch2o
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…
مشاهده نظرات
مقاله جالبی بود
مرسی