طراحی فضای باز با شومینه برای رستوران و لابی هتل مناسب روزهای سرد سال

استودیو دکوراسیون داخلی آلمانی هانس و فرانز، طراحی محوطه ی باز رستوران و لابی هتل بایریشر را به عهده داشتند. آن ها با طراحی ۶ نیمکت مخصوص این محوطه به همراه ۲ شومینه در میان آن ها، فضایی رمانتیک و زیبا برای این هتل ایجاد کردند که می تواند مکان مناسبی برای استفاده ی مسافران و عموم مردم باشد.

تحریریه دکو بوم

منبع: designboom

امتیاز دهید post
ثنا حسینیان

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

2 روز پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

6 روز پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

7 روز پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

3 هفته پیش

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

2 ماه پیش