آشپزخانه قلب منزل و قسمتی بسیار کاربردی در خانه محسوب می شود، اولین نکته در طراحی دکوراسیون آن انتخاب متریال و رنگ کابینت ها محسوب می شود که از اجزای اصلی در آشپزخانه به حساب می آید و نقشی بسیار تعیین کننده را ایفا می کند.
برای انتخاب رنگ کابینت ها در آشپزخانه حتما درباره ابعاد فضا و متریال های به کار رفته در کف و سطوح و همینطور دیوارها و رنگ های به کار رفته در آن ها از نظرات تخصصی طراحان بهره ببرید زیرا در آشپزخانه عملکرد و زیبایی دو نکته حائز اهمیت و مکمل در فضا محسوب می شوند.
در واقع ابعاد آشپزخانه عاملی بسیار مهم در انتخاب رنگ کابینت ها می باشد و همینطور میزان ورود نور طبیعی و نوع نورپردازی به دلیل تاثیرگذاری بر رنگ ها و تاثیر بر روشنی و تیرگی بسیار مهم می باشد.
عوامل دیگری مانند سلیقه و میزان استفاده خانواده از آشپزخانه و نسبت مدت زمانی که برای تمیزی و پاکیزگی کابینت آشپزخانه گذاشته می شود هم می تواند در انتخاب رنگ ها موثر باشد زیرا بعضی رنگ ها نیاز به مراقبت بیشتری دارند.
کابینت ها مهمترین و اولین چیزی هستند که در بدو ورود به آشپزخانه به چشم می آیند و بسته به نوع طراحی ممکن است همه فضای دیوار و یا بخشی از فضای دیوار آشپزخانه را اشغال کنند به همین دلیل انتخاب رنگ از اولویت های بسیار مهمی در آشپزخانه محسوب می شود از سوی دیگر انتخاب رنگ از میان طیف وسیع و تم های رنگی متفاوت می تواند چالش برانگیز و گاهی سخت باشد اما استفاده از رنگ های مکمل می تواند ایده ی مناسبی باشد زیرا با افزایش هارمونی فضا را متعادل و زیبا می سازد. به صورت کلی در تقسیم بندی رنگ ها می توان گفت انواع رنگ های به کار رفته در کابینت های آشپزخانه به ۴ گروه زیر قابل تفکیک می باشند :
۱– رنگهای خاص، مدرن و به روز :
این رنگ ها بنا به سلیقه و ذائقه رنگی افراد می توانند انتخاب شوند و در دوران های زمانی مختلف می توانند متفاوت باشند البته این رنگ ها برای آشپزخانه هایی کوچک و با ظاهر قدیمی نیز بسیار مناسب هستند زیرا ظاهر قدیمی را پنهان کرده و جلوه ای زیبا و تازه به فضا می بخشند.
۲– رنگهای روشن:
انتخاب رنگهای روشن برای فضاهای کوچک مناسب می باشند زیرا ظاهری مطلوب و ملایم به دوراز شلوغی به فضا می دهند.
۳– رنگهای شاد و گرم:
این رنگ ها بسیار محرک بوده و به فضا انرژی می بخشند برای مثال رنگهای گرم مانند زرد روشن، قرمز و نارنجی تحرک و پویایی را افزایش در حالی که آبی و نیلی آن را کاهش میدهند.
۴– رنگهای خنثی:
رنگهای خنثی، انتخاب هوشمندانهای برای آشپزخانه های کوچک و در مواقعی است که انتخاب رنگ برایتان دشوار است این رنگ ها قابل تطبیق و ترکیب با رنگ های مختلف بوده و در آشپزخانه هایی که دارای رنگ های زیاد و متضاد هستند مناسب هستند برای مثال رنگ سفید، بژ ورنگ چوب فضا را ساده و قابل انعطاف تر می سازد.
برای مشاهده خصوصیات رنگ های پرکاربرد و رایج در خانه های ایرانی با دکوبوم همراه باشید :
رنگ سفید
رنگ سفید ظاهری تمیز و مدرن به فضا بخشیده و به دلیل دارا بودن ماهیت خنثی قابل هماهنگی با رنگ ها و نورهای متفاوت می باشد این رنگ با ترکیب چوب می تواند ظاهری مدرن و زیبا به محیط بیافزاید.
رنگ سیاه و تم خاکستری
رنگ های تیره چه به صورت براق و مات بهتر است با رنگ های روشن ترکیب شوند تا فضا را خیلی تیره و تاریک نکنند در واقع رنگ های تیره جلوه خاصی به فضا داده و فضا را مدرن تر می سازند.
رنگ چوب
رنگ چوبی یا همان قهوه ای چوب در طیف های مختلف از رنگ های پرکاربرد و اصیل برای کابینت است این رنگ زیبا می تواند فضای آشپزخانه شما را به محیطی مدرن و زیبا تبدیل کند. بهتر است در انتخاب رنگ های ترکیبی از به کار بردن چوب و رنگ قهوه ای پرهیز نمایید .لازم به ذکر است به کار بردن گیاهان خانگی به دلیل طبیعی بودن در کنار چوب بسیار زیبا و احساسی لطیف در فضا ایجاد می کند.
به منظور مشاوره رایگان برای انجام امور مختلف طراحی، اجرا و بازسازی دکوراسیون داخلی و فروش مبلمان و محصولات خود از طریق شماره تلفن ۰۲۱۲۲۹۰۳۶۸۸ با دکوبوم در تماس باشید.
تحریریه دکوبوم
1 - اتاق جلسه، طراحی داخلی و مبلمان زرد، طراحی : Apostrophy’s در راستای بررسی…
آب بهعنوان نماد زندگی و آرامش، نقش مهمی در طراحی داخلی دارد. استفاده از عناصر…
دایرهها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…
طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوریهای پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…
وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی میشود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…
نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش بهسزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…
مشاهده نظرات
وای خیلی خوبه ساییتون
تو زمینه ای که فعالیت میکنید جزو بهترین سایت ها
هستید.