چیدمان میز غذاخوری : بوفه(Buffet)

چیدمان میز بوفه،تنها شامل موارد ضروری است.برای مثال هیچ بشقاب شارژی بر روی میز وجود ندارد.به علت اینکه مهمانان میتوانند بشقاب مدنظر خودشان انتخاب کنند.وجود ظروف نقره بر روی میز معمول است و در انتهای میز چیده می شوند.

مرکز

دستمال کاغذی

دستمال کاغذی تاشده در مرکز قبل شروع سرویس قرار می گیرد.

کارت منو

کارت منو بالای سرویس گذاشته می شود.

سمت چپ

چنگال سالاد

سالاد دومین وعده ی سرو شده بنابراین در لبه ی بیرونی قرار مگیرد.چنگال سالاد معمولا کوچکترین چنگال است.

چنگال غذای اصلی

این چنگال سمت چپ شارژر یا کاغذ سرویس قرار میگیرد.

سمت راست

قاشق سوپ خوری

اولین وعده ی غذایی سوپ است،بنابراین این قاشق در لبه بیرونی قرار میگیرد.

کارد غذاخوری

این کارد اولین کارد در سمت راست است.

بالا

لیوان آب

بزرگترین لیوان موجود بر روی میز

لیوان نوشیدنی

این لیوان تنها ظرف غیر معمول برای چیدمان میز بوفه است

تحریریه دکوبوم

منبع:ftd.com

 

امتیاز دهید post
مهدیه عزتی
اشتراک گذاری
نویسنده
مهدیه عزتی

آخرین مطالب

طراحی و دکوراسیون داخلی با رنگ زرد

1 - اتاق جلسه، طراحی داخلی و مبلمان زرد، طراحی : Apostrophy’s در راستای بررسی…

3 روز پیش

استفاده از آب در طراحی داخلی

آب به‌عنوان نماد زندگی و آرامش، نقش مهمی در طراحی داخلی دارد. استفاده از عناصر…

6 روز پیش

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

2 هفته پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

3 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

3 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

4 هفته پیش