چیدمان میز بوفه،تنها شامل موارد ضروری است.برای مثال هیچ بشقاب شارژی بر روی میز وجود ندارد.به علت اینکه مهمانان میتوانند بشقاب مدنظر خودشان انتخاب کنند.وجود ظروف نقره بر روی میز معمول است و در انتهای میز چیده می شوند.
دسترسی سریع
دستمال کاغذی تاشده در مرکز قبل شروع سرویس قرار می گیرد.
کارت منو بالای سرویس گذاشته می شود.
سالاد دومین وعده ی سرو شده بنابراین در لبه ی بیرونی قرار مگیرد.چنگال سالاد معمولا کوچکترین چنگال است.
این چنگال سمت چپ شارژر یا کاغذ سرویس قرار میگیرد.
اولین وعده ی غذایی سوپ است،بنابراین این قاشق در لبه بیرونی قرار میگیرد.
این کارد اولین کارد در سمت راست است.
بزرگترین لیوان موجود بر روی میز
این لیوان تنها ظرف غیر معمول برای چیدمان میز بوفه است
تحریریه دکوبوم
منبع:ftd.com
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…