چیدمان میز بوفه،تنها شامل موارد ضروری است.برای مثال هیچ بشقاب شارژی بر روی میز وجود ندارد.به علت اینکه مهمانان میتوانند بشقاب مدنظر خودشان انتخاب کنند.وجود ظروف نقره بر روی میز معمول است و در انتهای میز چیده می شوند.
دسترسی سریع
دستمال کاغذی تاشده در مرکز قبل شروع سرویس قرار می گیرد.
کارت منو بالای سرویس گذاشته می شود.
سالاد دومین وعده ی سرو شده بنابراین در لبه ی بیرونی قرار مگیرد.چنگال سالاد معمولا کوچکترین چنگال است.
این چنگال سمت چپ شارژر یا کاغذ سرویس قرار میگیرد.
اولین وعده ی غذایی سوپ است،بنابراین این قاشق در لبه بیرونی قرار میگیرد.
این کارد اولین کارد در سمت راست است.
بزرگترین لیوان موجود بر روی میز
این لیوان تنها ظرف غیر معمول برای چیدمان میز بوفه است
تحریریه دکوبوم
منبع:ftd.com
1 - اتاق جلسه، طراحی داخلی و مبلمان زرد، طراحی : Apostrophy’s در راستای بررسی…
آب بهعنوان نماد زندگی و آرامش، نقش مهمی در طراحی داخلی دارد. استفاده از عناصر…
دایرهها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…
طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوریهای پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…
وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی میشود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…
نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش بهسزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…