چیدمان میز غذاخوری : بوفه(Buffet)

چیدمان میز بوفه،تنها شامل موارد ضروری است.برای مثال هیچ بشقاب شارژی بر روی میز وجود ندارد.به علت اینکه مهمانان میتوانند بشقاب مدنظر خودشان انتخاب کنند.وجود ظروف نقره بر روی میز معمول است و در انتهای میز چیده می شوند.

مرکز

دستمال کاغذی

دستمال کاغذی تاشده در مرکز قبل شروع سرویس قرار می گیرد.

کارت منو

کارت منو بالای سرویس گذاشته می شود.

سمت چپ

چنگال سالاد

سالاد دومین وعده ی سرو شده بنابراین در لبه ی بیرونی قرار مگیرد.چنگال سالاد معمولا کوچکترین چنگال است.

چنگال غذای اصلی

این چنگال سمت چپ شارژر یا کاغذ سرویس قرار میگیرد.

سمت راست

قاشق سوپ خوری

اولین وعده ی غذایی سوپ است،بنابراین این قاشق در لبه بیرونی قرار میگیرد.

کارد غذاخوری

این کارد اولین کارد در سمت راست است.

بالا

لیوان آب

بزرگترین لیوان موجود بر روی میز

لیوان نوشیدنی

این لیوان تنها ظرف غیر معمول برای چیدمان میز بوفه است

تحریریه دکوبوم

منبع:ftd.com

 

امتیاز دهید post
مهدیه عزتی

آخرین مطالب

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

3 هفته پیش

معماری داخلی ساختمان اداری که الهام بخش بهره وری است

تاکید بر کیفیت به جای کمیت کار، سبب افزایش آزادی و انعطاف‌پذیری در محیط‌های اداری…

4 هفته پیش

عناصر معماری داخلی دفتر کار که باعث افزایش راحتی و بهره‌وری می‌شود

معماری داخلی دفتر کار اگر به شکل حرفه‌ای انجام شود، مزایای متعددی مانند تقویت همکاری…

1 ماه پیش

صندلی با ایده ای خلاقانه

صندلی که در این بخش مشاهده می کنید در 6 رنگ موجود می باشد. این…

1 ماه پیش

ایده هایی برای استفاده از صندلی های رنگارنگ برای میز نهار خوری

اتاق ناهار خوری برای ما فضای جذابی است زیرا اعضای خانواده هر روز در ساعات…

1 ماه پیش

ایده ای خلاقانه برای میز و صندلی ناهارخوری

در طراحی این میز و صندلی عملکرد و زیبایی به خوبی با یکدیگر تلفیق شده…

1 ماه پیش