چیدمان میز بوفه،تنها شامل موارد ضروری است.برای مثال هیچ بشقاب شارژی بر روی میز وجود ندارد.به علت اینکه مهمانان میتوانند بشقاب مدنظر خودشان انتخاب کنند.وجود ظروف نقره بر روی میز معمول است و در انتهای میز چیده می شوند.
دسترسی سریع
دستمال کاغذی تاشده در مرکز قبل شروع سرویس قرار می گیرد.
کارت منو بالای سرویس گذاشته می شود.
سالاد دومین وعده ی سرو شده بنابراین در لبه ی بیرونی قرار مگیرد.چنگال سالاد معمولا کوچکترین چنگال است.
این چنگال سمت چپ شارژر یا کاغذ سرویس قرار میگیرد.
اولین وعده ی غذایی سوپ است،بنابراین این قاشق در لبه بیرونی قرار میگیرد.
این کارد اولین کارد در سمت راست است.
بزرگترین لیوان موجود بر روی میز
این لیوان تنها ظرف غیر معمول برای چیدمان میز بوفه است
تحریریه دکوبوم
منبع:ftd.com
معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…
تاکید بر کیفیت به جای کمیت کار، سبب افزایش آزادی و انعطافپذیری در محیطهای اداری…
معماری داخلی دفتر کار اگر به شکل حرفهای انجام شود، مزایای متعددی مانند تقویت همکاری…
اتاق ناهار خوری برای ما فضای جذابی است زیرا اعضای خانواده هر روز در ساعات…
در طراحی این میز و صندلی عملکرد و زیبایی به خوبی با یکدیگر تلفیق شده…