چیدمان میز غیررسمی عموما بیشتر از سایر موارد
مورد استفاده قرار میگیرد.از این چیدمان میتون برای عروس های دوستانه،مهمانی شام و
یا هر مهمانی که نیاز به چیدمان میز دارد اما نه چیدمان رسمی.
تفاوت هایی مابین چیدمان رسمی غیر رسمی وجوددارد. درچیدمان غیررسمی تعداد ظروف و لیوان های کمتری استفاده می شود همچنین معمولا از بشقاب کره خوری درچیدمان غیررسمی استفاده نمی شود.
این بشقاب قبل از وعده بعدی و معمولا در بالای
شارژر قرار دارد.
دستمال تا شده بر روی بشقاب قرار داده می شود.
کارت منو میتواند بالای سرویس بشقاب و یا بر روی
دستمال قرار داده شود.
سالاد دومین وعده ی غذایی است که سرو می شود.بنابراین
پنگال سالاد در لبه ی بیرونی قرار داده شده.چنگال سالاد کوچکتر از چنگال شام است.
چنگال شام بزرگترین چنگال است و درست سمت چپ
شارژر قرار داده می شود.
سوپ اولین وعده ای است که سرو می شود بنابراین
قاشق آن در بیرونی ترین قسمت قرار میگیرد.
سالاد پس از سوپ سرو می شود بنابراین کارد سالاد
سمت چپ قاشق سوپ خوری قرار میگرد.
کارد شام سمت راست بشقاب بعد از چنگال شام قرار
میگرد.
این قاشق درست بالای بشقاب غذا قرار میگیرد و
کوچترین قاشق در چیدمان میز است.
بزرگترین لیوان سرمیز است.
تنها چیزی که برای چیدمان غیر رسمی لازم است.
تحریریه دکوبوم
منبع:ftd.com
دکوراسیون نشیمن به سبک مدرن به طراحی فضاهایی اطلاق میشود که در آن سادگی، کاربردی…
طراحی داخلی آپارتمان ۳۰ متری مینیمال، چالشی هیجانانگیز برای بهینهسازی فضا و استفاده حداکثری از…
معماری و دکوراسیون داخلی ویلا نهتنها بر زیبایی و عملکرد ساختمان تاثیر میگذارد، بلکه نقش…
طراحی داخلی پنت هاوس دوبلکس تلفیقی از هنر، خلاقیت و قابلیت است که فضایی مجلل…
تحریریه معماری آرل سلام بر همراهان همیشگی دکوبوم و خوانندگان ویژه ی بخش طراحی جزئی.…
طراحی داخلی و دکوراسیونپنت هاوس کمی با طراحی واحدهای آپارتمانی معمولی تفاوت دارد و این…