چیدمان میز غیررسمی عموما بیشتر از سایر موارد
مورد استفاده قرار میگیرد.از این چیدمان میتون برای عروس های دوستانه،مهمانی شام و
یا هر مهمانی که نیاز به چیدمان میز دارد اما نه چیدمان رسمی.
تفاوت هایی مابین چیدمان رسمی غیر رسمی وجوددارد. درچیدمان غیررسمی تعداد ظروف و لیوان های کمتری استفاده می شود همچنین معمولا از بشقاب کره خوری درچیدمان غیررسمی استفاده نمی شود.
این بشقاب قبل از وعده بعدی و معمولا در بالای
شارژر قرار دارد.
دستمال تا شده بر روی بشقاب قرار داده می شود.
کارت منو میتواند بالای سرویس بشقاب و یا بر روی
دستمال قرار داده شود.
سالاد دومین وعده ی غذایی است که سرو می شود.بنابراین
پنگال سالاد در لبه ی بیرونی قرار داده شده.چنگال سالاد کوچکتر از چنگال شام است.
چنگال شام بزرگترین چنگال است و درست سمت چپ
شارژر قرار داده می شود.
سوپ اولین وعده ای است که سرو می شود بنابراین
قاشق آن در بیرونی ترین قسمت قرار میگیرد.
سالاد پس از سوپ سرو می شود بنابراین کارد سالاد
سمت چپ قاشق سوپ خوری قرار میگرد.
کارد شام سمت راست بشقاب بعد از چنگال شام قرار
میگرد.
این قاشق درست بالای بشقاب غذا قرار میگیرد و
کوچترین قاشق در چیدمان میز است.
بزرگترین لیوان سرمیز است.
تنها چیزی که برای چیدمان غیر رسمی لازم است.
تحریریه دکوبوم
منبع:ftd.com
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…