چیدمان میز غیررسمی عموما بیشتر از سایر موارد
مورد استفاده قرار میگیرد.از این چیدمان میتون برای عروس های دوستانه،مهمانی شام و
یا هر مهمانی که نیاز به چیدمان میز دارد اما نه چیدمان رسمی.
تفاوت هایی مابین چیدمان رسمی غیر رسمی وجوددارد. درچیدمان غیررسمی تعداد ظروف و لیوان های کمتری استفاده می شود همچنین معمولا از بشقاب کره خوری درچیدمان غیررسمی استفاده نمی شود.
این بشقاب قبل از وعده بعدی و معمولا در بالای
شارژر قرار دارد.
دستمال تا شده بر روی بشقاب قرار داده می شود.
کارت منو میتواند بالای سرویس بشقاب و یا بر روی
دستمال قرار داده شود.
سالاد دومین وعده ی غذایی است که سرو می شود.بنابراین
پنگال سالاد در لبه ی بیرونی قرار داده شده.چنگال سالاد کوچکتر از چنگال شام است.
چنگال شام بزرگترین چنگال است و درست سمت چپ
شارژر قرار داده می شود.
سوپ اولین وعده ای است که سرو می شود بنابراین
قاشق آن در بیرونی ترین قسمت قرار میگیرد.
سالاد پس از سوپ سرو می شود بنابراین کارد سالاد
سمت چپ قاشق سوپ خوری قرار میگرد.
کارد شام سمت راست بشقاب بعد از چنگال شام قرار
میگرد.
این قاشق درست بالای بشقاب غذا قرار میگیرد و
کوچترین قاشق در چیدمان میز است.
بزرگترین لیوان سرمیز است.
تنها چیزی که برای چیدمان غیر رسمی لازم است.
تحریریه دکوبوم
منبع:ftd.com
1 - اتاق جلسه، طراحی داخلی و مبلمان زرد، طراحی : Apostrophy’s در راستای بررسی…
آب بهعنوان نماد زندگی و آرامش، نقش مهمی در طراحی داخلی دارد. استفاده از عناصر…
دایرهها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…
طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوریهای پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…
وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی میشود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…
نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش بهسزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…