گیاهان آپارتمانی (بن سای)

گیاه اول: بن سای جینکو   

از گیاهان عجیب است و پیرترین گیاهی است که وجود دارد. از نظر تکاملی، وابستگی گیاهی به سرخس ها دارد. ازهرس به شدت بیزار است و یکی از مسئله سازترین درختان بعد از عمل هرس است. بعضی مواقع هرس شاخه ای منجر به خشک شدن شاخه مادر نیز می گردد.

شرایط نگهداری:

نور: جینکو با هر شرایط نوری اعم از نور کامل و یا سایه نسبی برگ های زرین خود را در پاییز نمایان می سازد. اما خشکی را نمی تواند تحمل کند و نهایتاً منجر به خشک شدن شاخه ها می گردد. سایه باعث مرگ شاخه ها نمی شود اما شاخه ها، علفی و دراز و برگ ها پهن تر و رنگ پریده  می گردند. گیاه را در کلیه فصل ها از عوامل نامساعد دور نگه دارید اما در زمستان سرمای ملایم را دوست دارد و هرگز در این فصل آن را به اتاق منتقل نکنید.

آبیاری: آبیاری در فصل بهار و تابستان که ریشه گیاه فعالیت دارد باید به نحوی انجام گردد که خاک خشک نماند. در پاییز و زمستان آبیاری به تدریج کمتر می گردد و تا حد مرطوب ماندن کافی است. آب فشانی اندام هوایی بطور مرتب فراموش نشود.

تعویض گلدان: هر سال در اواخر زمستان تا اوایل بهار تعویض انجام می شود. کارد یا چاقویی خیلی تیز برای بریدن ریشه های کنار گلدان لازم است. مواظب باشید ریشه های گوشتی و تازه با حرکت های ناخواسته صدمه نبینند.

خاک: خاک مورد نیاز برای تعویض گلدان، خاک استاندارد است اما مقداری کود آلی برای بالا بردن قدرت خاک در نگهداری آب لازم است.

تغذیه: مانند بقیه بن سای ها است. تغذیه در فصل های رشد با مواد قوی اما متعادل و با مواد بدون ازت در پاییز و زمستان مناسب این گیاه می باشد.

گیاه دوم: بن سای به ژاپنی

کنوملس ژاپونی گونه از درختچه های زینتی است که با نام "به ژاپنی" شهرت دارند. این گونه از جنس Chaenomeles در خانواده Rosaceae بومی ژاپن و چین و کره میباشد. گل های رنگارنگ آن در اواسط اسفند تا اواخر اردیبهشت در رنگ های قرمز، سفید، صورتی یا ترکیبی از آن ها با قطر حدود ۱.۵ اینچ نمایان میشود.

شرایط نگهداری:

نسبت به کم آبی  کمی حساس است و ایجاد سایه روی گلدان ها در هوای گرم لازم است. در طول زمستان در محیط باز تا ۱۷ درجه زیر صفر تحمل دارد، اما بهتر است در شب های سردتر از هشت درجه زیر صفر، در محیط  بسته قرار داده شود. مهم ترین مسئله قابل توجه در به ژاپنی آبیاری مرتب و جلوگیری از کم آبی است. در صورت کم شدن دور آبیاری -خصوصاً  در فصل رشد- شاخه ها شروع به پژمرده شدن می نمایند. در بین آفات، شته ها از مهم ترین آنها هستند.

نور: به ژاپنی در آفتاب شدید، نیمه آفتاب و نیم سایه در هر دو حالت سازگاری خوبی دارد و در کیفیت گل ها چندان تأثیری ندارد.

آبیاری: در تابستان بیشتر و در زمستان آبیاری کمتری لازم است. در هر صورت اجازه ندهید در هیچ فصلی خاک خشک بماند.

تعویض گلدان و خاک: گلدان های جوان هر یک تا دو سال و گلدان های مسن تر هر سه سال یک بار در بهار احتیاج به تعویض دارند. گلدان باید کمی عمیق تر باشند و خاک استاندارد دارای مقداری خاک آلی، بهترین محیط رشد برای آنها است.

تغذیه: در بهار مواد غذایی اضافه شده به خاک با مقدار کمی ازت آزاد است اما در اواسط تابستان تا اواسط پاییز با مواد غذایی عاری از ازت و در زمستان بدون تغذیه مصنوعی خواهد بود.

تحریریه دکو بوم

منبع: golvagiah
 

امتیاز دهید post
تحریریه دکوبوم

آخرین مطالب

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

6 روز پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

2 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

2 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

3 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

4 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 ماه پیش