آشپزخانه های تک رنگ: ۳ استراتژی طراحی مونوکروم

محیط مونوکروم فضایی است که بیشتر عناصر معماری در آن یک رنگ هستند. اگرچه معمولاً معماران به دلیل خنثی بودن، فضاهای تک رنگ را سیاه یا سفید طراحی می کنند ، اما می توان تقریباً از هر رنگی برای طراحی یک فضا استفاده کرد و از تناژ ها و سایه های بی نهایت آنها بهره گرفت.

انتخاب ترکیب رنگی مناسب برای یک فضا می تواند در اجرای استراتژی طراحی کمک کنده باشد در ادامه با دکوبوم در مورد سه استراتژی صحبت خواهیم کرد که از طریق آنها استفاده از تک رنگ می تواند تفاوت ایجاد کند: برجسته سازی ، یکپارچه سازی و منطقه بندی

۱- برجسته سازی

طراحی با یک رنگ در آشپزخانه وقتی به دنبال برجسته سازی کل فضا یا بطور خاص عناصر آن هستید ، یک استراتژی مفید است. از این طریق می توان رنگ را با لوازم خانگی در تضاد قرار داد ، پوشش های خاصی را برجسته کرد ، یا بر اشیا، ، ظروف و لوازم جانبی تأکید کرد.

کنتراست با لوازم خانگی مانند فر،گاز، یخچال

 در این آشپزخانه معماران با استفاده ازکابینت و کاشی های سرامیکی روی دیوارها ، هر دو با رنگ های مایل به سبز ، لوازم خانگی را به رنگ سیاه برجسته سازی نموده اند.

آشپزخانه بعدی برای برجسته ساختن  از چوب  و در دکوراسیون با استفاده از، صندلی ها و لامپ های مشکی ، کنتراست  ایجاد نموده همینطور با  رنگ دکوراسیون اتاق نشیمن ارتباط برقرار می کنند.

روکش های مخصوص

آشپزخانه در خانه اسکو ، که توسط Bijl Architecture طراحی شده است ، نمونه ای قوی از چگونگی  طراحی یک آشپزخانه تک رنگ به روش برجسته سازی با روکش با طرح خاص – به عنوان مثال کاشی یا کاغذ دیواری است.

اشیا و ظروف

معماران TACO آشپزخانه خانه مونته را با یک پالت ملایم تک رنگ در زمینه طراحی کردند به طوریکه ظروف و سایر عناصر دکوراسیون خودنماییکنند.

۲- وحدت بخشیدن

انتخاب یک پالت تک رنگ می تواند یک استراتژی موثر برای متحد کردن عناصر تشکیل دهنده یک محیط باشددر هنگام طراحی افزودن یک حوزه جسورانه تر از آشپزخانه ، آن را به گزینه ای پرکاربرد و جالب توجه تبدیل می کند. در این موارد ، معمولاً معماران می توانند از سایه ها ، ته رنگ ها و تنالیته های بی نهایت هر رنگ انتخاب شده نیز استفاده کنند.

۳- منطقه بندی

بعضی از طراحان ترجیح می دهند با تفکیک حوزه ها فضا را ساماندهی نمایند. برخی از آنها برای رسیدن به این هدف از رنگ استفاده می کنند و یا این منطقه بندی را از طریق پارتیشن های متحرک که بسته به استفاده از آشپزخانه باز یا بسته می شوند ، انجام می دهند.

 

تحریریه دکوبوم- غزاله عزالدین

منبع: آرک دیلی

امتیاز دهید post
غزاله عزالدین

آخرین مطالب

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

3 هفته پیش

معماری داخلی ساختمان اداری که الهام بخش بهره وری است

تاکید بر کیفیت به جای کمیت کار، سبب افزایش آزادی و انعطاف‌پذیری در محیط‌های اداری…

4 هفته پیش

عناصر معماری داخلی دفتر کار که باعث افزایش راحتی و بهره‌وری می‌شود

معماری داخلی دفتر کار اگر به شکل حرفه‌ای انجام شود، مزایای متعددی مانند تقویت همکاری…

1 ماه پیش

صندلی با ایده ای خلاقانه

صندلی که در این بخش مشاهده می کنید در 6 رنگ موجود می باشد. این…

1 ماه پیش

ایده هایی برای استفاده از صندلی های رنگارنگ برای میز نهار خوری

اتاق ناهار خوری برای ما فضای جذابی است زیرا اعضای خانواده هر روز در ساعات…

1 ماه پیش

ایده ای خلاقانه برای میز و صندلی ناهارخوری

در طراحی این میز و صندلی عملکرد و زیبایی به خوبی با یکدیگر تلفیق شده…

1 ماه پیش