اتاق نشیمن با سبک مید سنچری یا قرون وسطا طراحی شده است. اگر شما سریال آمریکایی مد مِن را دیده باشید، پس حتما با سبک مید سنچری مدرن آشنایی دارید. در واقع اصطلاح میدسنچری که در زبان فارسی با نام سبک قرون وسطایی نیز شناخته میشود، اولین بار توسط خانم Cara Greenberg، نویسندهی چندین کتاب طراحی داخلی و مبلمان ابداع شد. جالب است بدانید که این سبک تنها برای طراحی داخلی استفاده نمیشود و در حوزههای مبلمان، لوازم جانبی، مواد و تکنولوژی نیز بکار برده میشود.
مطمئنا محبوبیت سبک میدسنچری به فاکتورهای زیادی بستگی دارد. خطوط صاف و تمیز، منحنیهای نرم، مواد و متریالهای متنوع و طراحیهای منحصربفردی که همیشه دوستداشتنی و جذابند. ما در ادامه بیشتر به این موضوع میپردازیم.
اگر به دکوراسیون خانههایی که از سبک مید سنچری مدرن برای طراحی داخلی آنها استفاده شده است نگاه کنید، یک چیز در همهی آنها مشترک است: سادگی. خطوط ساده و شکلهای هندسی صاف از ویژگیهای اصلی سبک قرون وسطایی هستند که آن را نمادین میسازند. با اینکه همه چیز ساده است اما کسلکننده و تکراری نیست. هیچ چیز اضافی در سبک دکوراسیون میدسنچری مدرن وجود ندارد و به جای تزئینات پر آب و تاب از عناصر بسیار ساده و کاربردی استفاده شده است. پس شما حتما باید به هنگام انتخاب مبلمان و لوازم تزئینی برای دکوراسیون خود با این سبک، این نکته را به ذهنتان بسپارید و به دنبال مبلمانی با خطوط صاف و مستقیم و در صورت لزوم چندمنظوره باشید. سعی کنید لوازم دکوری شما فقط با خطوط منحنی خود تزئین شده باشند و از تجملات زیاد اجتناب کنید. همینطور آثار هنری و تزئینی این سبک بسیار خاص و غنی بوده و ظاهر پیچیدهای به اتاق میدهد.
همینطور این سادگی باید در دکوراسیون و طراحی فضای شما نیز در نظر گرفته شده و اعمال شود. نقطه کانونی اتاق خود را تعیین کنید و بر حسب عملکرد اتاقتان، فضا را بچینید. برای مثال شما میتوانید برای طراحی اتاق ناهارخوری خود از یک میز با شکل جذاب و برای اتاق نشیمن از شومینه یا تلویزیون استفاده کنید و مبلمان خود را حول آنها بچینید.
بیشتر بخوانید: طراحی ویلا
همانطور که در بالا اشاره کردیم بیشترین تمرکز سبک میدسنچری روی اشکال هندسی ساده میباشد. اما سبک میدسنچری برای اینکه بتواند از لحاظ بصری ظاهر جذابی را به دکوراسیون شما اضافه کند، معمولا از رنگهای بولد استفاده میکند. عموما رنگهای زمینی و گرم به عنوان رنگ غالب این دکوراسیون میباشند و از رنگهای روشن و شاداب به عنوان رنگهای ثانویه استفاده میشود. ترکیب این رنگها چشماندازی زیبایی را به دکوراسیون خانهتان خواهد داد. از رنگهای جسورانه مثل آبی پررنگ، زرد روشن یا قرمز آتشین در طراحی داخلی استفاده و سایههای مختلف از آنها را با هم ترکیب کنید.
طراحی میدسنچری مدرن ارتباط مستقیمی با طبیعت دارد. اولا مهم است که شما بدانید چگونه طبیعت روی طرح فضا تاثیر میگذارد. در معماری مید سنچری، پنجرههای بزرگ نقش مهمی در آن بازی میکنند. بنابراین شما باید در دکوراسیون خود از پنجرههای بزرگ استفاده کنید. هیچ گاه پنجرههای خود را با پردههای ضخیم نپوشانید.
همینطور مبلمان و لوازم جانبی شما باید از متریال و مواد طبیعی مثل چوب، فلز، چرم یا پارچههای نخی به وجود آمده باشند.
دسترسی سریع
به طور کلی ویژگیهای متمایز سبک مید سنچری را میتوان در ظاهر کلاسیک و منحصربفرد همراه با خطوط صاف و مینیمال دانست.
معماری مدرن اغلب با خطوط جسورانه مشخص می شود،جسورانه بودن انتظاری قابل قبول برای جسورانه بودن است. این ویلا توسط گروه طراحی SPASM در هند طراحی و اجرا شده است. نمای بیرونی این ویلا، مانند قلعه ای که از داخل آن محافظت می کند خود نمایی می کند. حجم اصلی این ویلا به گونه ای طراحی شده که بیشترین تعامل را با حیاط و فضای خارجی دارد.
سنگ به کاربرده شده در این ساختمان در بسیاری از معماری های قدیمی به کاربرده شده است اما در این پروژه ماهرانه، متناسب با بناهای مدرن امروزی به کابرده شده. نزدیکی معادن این سنگ، پایداری بالا و همچنین کیفیت مطلوب عایق گویای انتخاب مناسب برای نمای این ویلاست. برای یکرنگی تمام نما از رنگ استخوانی برای پوشش فلزها استفاده شده است.
بافت خشن خاردار در امتداد لبه ها، بر بلندی دیوار ها تاکید می کند. با استفاده از ایده لبه ها،یک سایبان مقابل ورودی طراحی شده است.
دایرهها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…
طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوریهای پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…
وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی میشود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…
نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش بهسزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…