طراحی داخلی این رستوران منحصر به فرد ترکیبی از غذاهای ژاپنی و برزیلی و ترکیبی از دو فرهنگ است که فضایی آرام و مینیمال را از یک سو و شلوغی را نیز در طراحی داخلی گنجانده است. یکی از بزرگترین چالش های مفهومی در طراحی داخلی این رستوران، یافتن ویژگی های مشترک بین این دو فرهنگ بود که به عنوان یک چالش بزرگ، به پروژه ای تبدیل شد، سپس مشخص گردید چشم انداز یک عنصر بسیار مهم و مشترک در هر دو فرهنگ است و به همین سبب در طراحی سعی شد تا چشم انداز مصنوعی ایجاد شود و توسط چشم اندازی شاداب و فوق العاده ، سبک زندگی برزیلی که همیشه شاد و پر از رنگ است را وارد فضا نماید و از سوی دیگر برای افزودن فرهنگ ژاپن نقاشی های سنتی ژاپنی و همچنین هنرهای تجسمی را در فضا وارد نماید. هنر گل آرایی یکی از المان های احترام به طبیعت است که عمیقا ریشه در فرهنگ ژاپنی دارد که در این رستوران نیز استفاده شده است.
سیرکولاسیون فضایی در طراحی پلان اجازه حرکت مداوم پیشخدمت ها برای خدمت رسانی موثرتر را ایجاد کرده و با ترکیب سه عنصر چوب، برگ و گل فضا را متعادل ساخته است. به کارگیری نورها، ظریف و استاتیک بوده و عناصر چوبی در طراحی سقف جلب توجه می نمایند و مانند جنگلی پر از شاخه های درهم، نوارهای چوبی به کار رفته به عنوان شاخص ترین عنصر فضا محسوب می شوند و در کنار آن استفاده از گیاهان در پشت پنجره های شیشه ای مانند پرده ای بین فضای بیرون و داخل قرار گرفته و نور و دید متفاوتی را ایجاد می کند.
در طراحی سعی شده تا از رنگ های تازه و گرمسیری و رنگ های لیمویی، سبز و قرمز استفاده شود. استفاده از مبلمان سفارشی و هماهنگی متریال با تم به کار رفته در سقف طراحی رستوران را یکنواخت تر نموده و درباره سقف و نوارهای چوبی می توان گفت طراح برای طراحی ترکیب قرارگیری چوب ها از طرح های سه بعدی بهره گرفته و سپس بعد از تایید چیدمان در فضا به کار برده است. در شیشه های فروشگاه از نوارهایی مات وشفاف استفاده شده در واقع در پانل های پنجره لایه های مختلف شیشه ای لمینیت به کار رفته که فرم نواری بودن آن ها هم در هماهنگی با نوارهای سقف بوده و هم در طول روز، نور طبیعی بیرون و سایه های متحرک نمای ساختمان را منعکس می کند و در طول شب رنگ ها را پخش می نماید.
در بالای قسمت بار از شاخه های طبیعی درختان و گلهای مصنوعی سفید استفاده شده که مانند ابر بالای این قسمت قرار گرفته که این عنصر با همکاری فروشگاه گلی در بارسلونا طراحی شده است و با سیستم نورپردازی خاصی با شدت نورپردازی در زمان های متفاوت و بسته به نیاز این رستوران را منحصر به فرد ساخته است.
در برخی قسمت ها نوارهای چوبی از سقف تا پایین امتداد یافته و به صورت صندلی هایی ، مبلمان فضا را ایجادکرده است در ادامه با مشاهده تصاویر بیشتر با دکوبوم همراه باشید….
تحریریه دکوبوم
منبع: archilovers
در دنیای رقابتآمیز فروشگاههای لوکس، تجربه خریدی فراموشنشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاشاند…
صرفنظر از حوزه فعالیت، هر کسبوکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…
رنگها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روانشناسان هستند و بهطور چشمگیری بر بهرهوری،…
رشد روزافزون شرکتها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را بهشدت افزایش داده است. به همین…
در دنیای امروز که فضاهای کاری بهسرعت در حال کوچکتر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…
معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیباییشناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…