طراحی داخلی رستوران اسپانیایی

طراحی داخلی این رستوران در شهر بارسلونا اسپانیا انجام شده است. پرورش خوک و استفاده از گوشت آن در فرهنگ مردم اسپانیا بسیار رایج است به همین دلیل کانسپت و ایده اصلی طراحی استفاده از این مفهوم بوده است. نمادهای گرافیکی شبیه به گوشت خوک از سقف آویزان می باشند که با نوشته های کوتاه به عنوان نقطه کانونی در محیط جلب توجه می کنند. تلفیق این فرهنگ با فرهنگ دوچرخه سوار ایده خلاقانه ای بوده که طراح به کار برده است. صندلی هایی همانند زین دوچرخه در کنار صندلی های چهارپایه ای در پشت میزها قرار دارد. کف سازی فضا همانند پیست دوچرخه سواری می باشد و تجربه ای جدید از احساس دوچرخه سواری در محیط بسته را در بیننده ایجاد می کند. تصاویر گرافیکی روی دیوار همانند خوک سوار بر دوچرخه و گوجه فرنگی های پیکسلی تکمیل کننده دکوراسییون داخلی رستوران می باشند.

تحریریه دکوبوم

منبع: archdaily

امتیاز دهید post
تحریریه دکوبوم

آخرین مطالب

نور را به آشپزخانه تان بیاورید

آشپزخانه، قلب خانه است و افراد هر ساعت از روز برای رفع نیازهای ضروری به…

2 روز پیش

اتاق نشیمن، ۱۱ دکور متفاوت برای نشیمن شما

در این بخش برای شما، 11 نمونه دکوراسیون داخلی متفاوت اتاق نشیمن را در نظر…

2 هفته پیش

دکوراسیون داخلی نشیمن، ۱۰ نمونه نشیمن مدرن

نشیمن‌های امروزی، قلب خانه به شمار می‌روند و بیشترین استفاده را در مقایسه با دیگر…

3 هفته پیش

طراحی و دکوراسیون داخلی دو آپارتمان، مینیمال و مدرن

در دنیای پرشتاب امروز، بسیاری از افراد به دنبال فضایی آرام، منظم و ساده برای…

4 هفته پیش

طراحی رستوران کاتالانی با عنوان لذت

طراحی رستوران کاتالانی ترکیبی از سنت و مدرنیته است که از فرهنگ غنی منطقه کاتالونیا…

1 ماه پیش

طراحی داخلی ۴ آپارتمان با دکوراسیون متفاوت (زیر ۵۰ متر + پلان)

طراحی داخلی آپارتمان کوچک نیازمند خلاقیت و استفاده بهینه از فضا است. انتخاب رنگ‌های روشن،…

1 ماه پیش