طراحی داخلی این رستوران در شهر بارسلونا اسپانیا انجام شده است. پرورش خوک و استفاده از گوشت آن در فرهنگ مردم اسپانیا بسیار رایج است به همین دلیل کانسپت و ایده اصلی طراحی استفاده از این مفهوم بوده است. نمادهای گرافیکی شبیه به گوشت خوک از سقف آویزان می باشند که با نوشته های کوتاه به عنوان نقطه کانونی در محیط جلب توجه می کنند. تلفیق این فرهنگ با فرهنگ دوچرخه سوار ایده خلاقانه ای بوده که طراح به کار برده است. صندلی هایی همانند زین دوچرخه در کنار صندلی های چهارپایه ای در پشت میزها قرار دارد. کف سازی فضا همانند پیست دوچرخه سواری می باشد و تجربه ای جدید از احساس دوچرخه سواری در محیط بسته را در بیننده ایجاد می کند. تصاویر گرافیکی روی دیوار همانند خوک سوار بر دوچرخه و گوجه فرنگی های پیکسلی تکمیل کننده دکوراسییون داخلی رستوران می باشند.
تحریریه دکوبوم
منبع: archdaily
معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…
تاکید بر کیفیت به جای کمیت کار، سبب افزایش آزادی و انعطافپذیری در محیطهای اداری…
معماری داخلی دفتر کار اگر به شکل حرفهای انجام شود، مزایای متعددی مانند تقویت همکاری…
اتاق ناهار خوری برای ما فضای جذابی است زیرا اعضای خانواده هر روز در ساعات…
در طراحی این میز و صندلی عملکرد و زیبایی به خوبی با یکدیگر تلفیق شده…