طراحی داخلی رستوران اسپانیایی

طراحی داخلی این رستوران در شهر بارسلونا اسپانیا انجام شده است. پرورش خوک و استفاده از گوشت آن در فرهنگ مردم اسپانیا بسیار رایج است به همین دلیل کانسپت و ایده اصلی طراحی استفاده از این مفهوم بوده است. نمادهای گرافیکی شبیه به گوشت خوک از سقف آویزان می باشند که با نوشته های کوتاه به عنوان نقطه کانونی در محیط جلب توجه می کنند. تلفیق این فرهنگ با فرهنگ دوچرخه سوار ایده خلاقانه ای بوده که طراح به کار برده است. صندلی هایی همانند زین دوچرخه در کنار صندلی های چهارپایه ای در پشت میزها قرار دارد. کف سازی فضا همانند پیست دوچرخه سواری می باشد و تجربه ای جدید از احساس دوچرخه سواری در محیط بسته را در بیننده ایجاد می کند. تصاویر گرافیکی روی دیوار همانند خوک سوار بر دوچرخه و گوجه فرنگی های پیکسلی تکمیل کننده دکوراسییون داخلی رستوران می باشند.

تحریریه دکوبوم

منبع: archdaily

امتیاز دهید post
تحریریه دکوبوم

آخرین مطالب

طراحی داخلی دوار: ۲۷ پروژه نمونه

دایره‌ها به عنوان یک شکل هندسی اساسی، دارای کیفیتی گیرا و هماهنگ هستند. طراحی داخلی…

7 روز پیش

طراحی داخلی آینده نگر

طراحی داخلی آینده نگر به عنوان یک رویکرد نوآورانه، فناوری‌های پیشرفته، متریال هوشمند و اصول…

2 هفته پیش

طراحی داخلی خوب چیست؟

وقتی صحبت از ایجاد فضاهایی می‌شود که تجسم راحتی، عملکرد و زیبایی هستند، بسیاری از…

2 هفته پیش

تکنیک های نورپردازی در طراحی داخلی تجاری

نورپردازی، قلب تپنده فضاهای تجاری است و نقش به‌سزایی در ایجاد فضایی دلنشین و کارآمد…

3 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری برای فروشگاه های لوکس

در دنیای رقابت‌آمیز فروشگاه‌های لوکس، تجربه خریدی فراموش‌نشدنی، کلید موفقیت است. طراحان همواره در تلاش‌اند…

4 هفته پیش

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 ماه پیش