طراحی داخلی این رستوران در شهر بارسلونا اسپانیا انجام شده است. پرورش خوک و استفاده از گوشت آن در فرهنگ مردم اسپانیا بسیار رایج است به همین دلیل کانسپت و ایده اصلی طراحی استفاده از این مفهوم بوده است. نمادهای گرافیکی شبیه به گوشت خوک از سقف آویزان می باشند که با نوشته های کوتاه به عنوان نقطه کانونی در محیط جلب توجه می کنند. تلفیق این فرهنگ با فرهنگ دوچرخه سوار ایده خلاقانه ای بوده که طراح به کار برده است. صندلی هایی همانند زین دوچرخه در کنار صندلی های چهارپایه ای در پشت میزها قرار دارد. کف سازی فضا همانند پیست دوچرخه سواری می باشد و تجربه ای جدید از احساس دوچرخه سواری در محیط بسته را در بیننده ایجاد می کند. تصاویر گرافیکی روی دیوار همانند خوک سوار بر دوچرخه و گوجه فرنگی های پیکسلی تکمیل کننده دکوراسییون داخلی رستوران می باشند.
تحریریه دکوبوم
منبع: archdaily
یکی از مواردی که افراد مشهور به آن شناخته میشوند، خانههای شگفتانگیز آنهاست. بسیاری از…
برای طراحی ویلا در مناطق جنگلی باید همیشه شرایط آبوهوایی منطقه را درنظر بگیرید. این…
در طراحی ویلای هوشمند، تمرکز بر ویژگیهایی است که باعث میشود محیط برای هر کسی…
امروزه، امنیت ویلای شما فراتر از قفلهای محکم و همسایههای نگهبان است. آخرین پیشرفتها، رویکردی…
گردشگری در ایران، با دارابودن بافت غنی از تاریخ، فرهنگ و زیباییهای طبیعی، تجربهای منحصربهفرد…
حمام، فقط یک اتاق معمولی در خانه نیست. این فضا، بیشتر شبیه به فضایی خصوصی…