چیدمان میزغذاخوری : رسمی (formal)

چیدمان رسمی میز غذا خوری اصولا برای مراسم های خاص مانند عروسی،جشن های تعطیلات و یا مهمانی که بیشتر از ۳ آیتم غذایی در آن سرو شود.شما معمولا می توانید چیدمان رسمی را در رستوران های لوکس که دارای پیش غذا،غذای اصلی و دسر می باشند مشاهده نمایید.چیدمان میز متواند متناسب با هر غذایی که سرو می شود در همان زمان بر روی میز چیده شود.چیدمان رسمی اصولا متقارن است به همین خاطر محل قرار گرفتن طروف بسیار مهم است.در این چیدمان ردیفی خطی از شمع ها در مرکز میز قرار میگرد.

مرکز

شارژر

تمام ظروف دور این بشقاب اصلی قرار میگیرند و بشقاب های وعده های غذایی روی آن قرار میگیرند؛مانند ظرف سالاد،سوپ،ماهی.زمانی که غذای اصلی سرو می شود این بشقاب از روی میز برداشته می شود.

بشقاب غذا

این بشقاب بعد از هر وعده غذایی تعویض می شود و روی شارژر قرار میگیرد.

دستمال

دستمال روی شارژر قبل از شروع شدن سرویس قرار میگیرد.

کارت

کارت منو میتواند بالای دستمال و یا برای ظاهری صمیمی تر بر روی دستمال چاپ شود.

سمت چپ

چنگال سالاد

سالاد دومین وعده ای است که سرو می شود پس بنابراین چنگال سالاد در بیرونی ترین لبه سمت چپ قرار میگیرد.چنگال سالاد کوچکتر از چنگال شام است.

چنگال ماهی

بعد از چنگال سالاد،چنگال ماهی قرار میگیرد.در مهمانی رسمی ماهی و یا غذای دریایی بعد از سالاد سرو می شوند.چنگال ماهی به گونه ای طراحی شده که به راحتی بتوان گوشت را از استخوان جدا کرد.در شام بدون غذای دریایی،چنگال ماهی به عنوان چنگال دوم استفاده می شود.

چنگال شام

این چنگال در سمت چپ شارژر یا بشقاب قرار میگیرد.چنگال شام معمولا بزرگترین چنگال ما بین چنگال ها است.

سمت راست

قاشق سوپ خوری

در سرویس رسمی،سوپ شروع کننده مهمانی است بنابراین قاشق سوپ خوری در بیرونی ترین لبه سمت راست قرار میگیرد.

کارد سالاد

سالاد دومین وعده است و بعد از سوپ سرو می شود بنابراین کارد مربوط به آن در سمت چپ قاشق سوپ خوری قرار میگیرد.

کارد غذای اصلی

این کارد در سمت راست شارژر که متناسب با قرارگیری چنگال شام است.

بالا

بشقاب کره خوری

این بشقاب در سمت چپ بالای سرویس قرارمیگیرد.

کارد کره

این کارد بر روی بشقاب کره خوری در سمت چپ و بالا قرار میگیرد.

قاشق دسرخوری

این قاقضق که کوچکترین قاشق است بالای شارژر قرار میگیرد.

چنگال دسر

این چنگال برای میوه استفاده می شود و زیر قاشق دسر قرار میگیرد.

گیلاس شراب سفید

شیشه شراب سفید به مهمان نزدیک تر است و قبل از شراب قرمز سرو می شود.

گیلاس شراب قرمز

این گیلاس بزگتر و بلند تر از گیلاس شراب سفید است.

شامپاین

به علت آنکه شروع با این نوشیدنی است در بیرونی قسمت قرار میگرد.

لیوان آب

این لیوان بزگترین سایز را مابین لیوان ها داردو نزدیک به مهمان ها و بالای کارد قرار دارد.

تحریریه دکوبوم

منبع:www.ftd.com

امتیاز دهید post
مهدیه عزتی

آخرین مطالب

طراحی داخلی تجاری با تمرکز بر تجربه مشتری

صرف‌نظر از حوزه فعالیت، هر کسب‌وکاری آرزو دارد روی مشتریانش تاثیر مثبتی بگذارد. چرا که…

1 روز پیش

روانشناسی رنگ ها در طراحی داخلی اداری

رنگ‌ها، ابزار قدرتمندی در دست هنرمندان، طراحان و روان‌شناسان هستند و به‌طور چشمگیری بر بهره‌وری،…

6 روز پیش

طراحی داخلی اداری برای فضاهای کوچک

رشد روزافزون شرکت‌ها، تقاضا برای فضاهای اداری کوچک را به‌شدت افزایش داده است. به همین…

6 روز پیش

معماری داخلی فضاهای اداری کوچک با حداکثر بهره‌وری

در دنیای امروز که فضاهای کاری به‌سرعت در حال کوچک‌تر شدن هستند، معماری داخلی فضاهای…

2 هفته پیش

معماری داخلی فضاهای تجاری

معماری داخلی فضاهای تجاری، تلفیقی هوشمندانه از زیبایی‌شناسی، روانشناسی و عملکرد است که باهدف ایجاد…

3 هفته پیش

راهنمای معماری داخلی ساختمان تجاری

معماری داخلی ساختمان تجاری نقش اساسی در ایجاد فضایی کاربردی و جذاب دارد. فضاهای تجاری…

2 ماه پیش