دکوراسیون داخلی این رستوران در یک انبار قدیمی تولید نوشیدنی واقع در استانبول طراحی و اجرا شده است. فضای داخلی با هدف افزایش روابط اجتماعی و حفظ سبک طراحی داخل انبار شکل گرفته است. متریال های انتخاب شده در این رستوران منعکس کننده ی سبک صنعتی موجود در فضای داخلی اند که این فضا از دو بخش اصلی که شامل قسمت صرف نوشیدنی و سالن غذا خوری می باشد تشکیل شده است. آجر های به کار رفته در دیواره های داخلی با صفحات چوبی به کار رفته در سایر قسمت ها تضاد جالب توجهی ایجاد کرده اند. استفاده از تم رنگی قهوه ای و ترکیب آن با مبلمان موجود در رستوران و همچنین دیوار های آجری، فضا ای گرم و پر انرژی و طراحی ای قدیمی و کلاسیک ایجاد کرده است.
تحریریه دکوبوم
منبع: designboom
هیچ نظرات