در این بخش برای شما، ۱۱ نمونه دکوراسیون داخلی متفاوت اتاق نشیمن را در نظر گرفته ایم. این نشیمن ها، مدرن، کلاسیک، ساده و … هستند وسعی کرده ایم سلیقه های متفاوت را پوشش دهیم. اگر به دنبال یک چیدمان جدید، مبلمان جدید و یا حتی طرح جدید برای نشیمن و پذایرایی منزل خود هستید، می توانید از این طرح ها ایده بگیرید. کافی است طرحی که به سلیقه و ساختار پذیرایی شما نزدیک تر است را پیدا کنید. همچنین ۱۶ نکته مهم درباره دکوراسیون اتاق نشیمن و ۹ مرحله آن را توضیح خواهیم داد.
دسترسی سریع
۱۶ اصل، ایده و نکته برای طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن
پذیرایی و نشیمن، قطعا پراستفادهترین فضاها درون خانه هستند و هنگام طراحی، باید به کاربردهای آنها توجه داشت. ضمنا، نحوه طراحی داخلی نشیمن، تاثیر مهمی بر زیبایی کلی خانه و حس آن میگذارد. با بررسی چند عکس اتاق نشیمن شیک، متوجه شدیم که ۱۶ نکته در آنها رعایت شده است که اینجا ذکر میکنیم.
فضای کافی برای نشستن
همانطور که از نام اتاق نشیمن برمیآید، مهمترین کارکرد این اتاق «نشستن» است. بنابراین، به هیچ بهانهای، اعم از زیبایی، خاص بودن سبک دکوراسیون داخلی و حتی سلیقه فردی، نباید در فضای نشستن محدودیت ایجاد کرد.
همیشه علاوه بر تعداد ساکنان و مهمانان همیشگی، حداقل ۲ یا ۳ جای نشستن بیشتر در نظر بگیرید. افزودن صندلیهای اضافی سبک و قابل جابجایی (بهجز مبلمان اصلی) به دکوراسیون اتاق نشیمن، امکان گپ و گفت دوستانه را فراهم میکند. در گوشههای پذیرایی که خارج از دسترس و دورتر هستند نیز میتوان یک یا دو صندلی راحتی برای همنشینیهای خصوصیتر قرار داد. فقط حواستان باشد که صندلیها، فضا را بیشازحد شلوغ نکنند.

قالیچه بزرگ
اگر کف پذیرایی، قالیچه میاندازید، سایز آن حتما باید به اندازه کافی بزرگ باشد. قالیچههای کوچک در طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن، توصیه نمیشوند. سایز قالیچه حداقل باید بهاندازهای بزرگ باشد که وقتی مبلمان را دور آن میچینید، پایههای مبل روی آن قرار بگیرند. اگر هنگام خرید قالیچه پذیرایی درمورد سایز آن مطمئن نبودید، هرچه بزرگتر انتخاب کنید، بهتر است.
ایجاد دو فضای نشیمن در پذیرایی
گاهی اوقات، شکل و مساحت پذیرایی فرم خاصی دارد که ایجاب میکند دو ناحیه نشیمن مجزا در نظر بگیرید. برای مثال، ممکن است پذیرایی بیشازحد طویل یا باریک باشد یا مساحت فوقالعاده بزرگی داشته باشد.
اثاثیه و لوازم هیجانانگیز
بد نیست لوازمی را در دکوراسیون داخلی پذیرایی خود اضافه کنید که انسان را به تحرک جسمی، لذتجویی، تکاپو و هیجان بصری وادارند. برای مثال، صندلیهای معلق و تابی، برای بازی کردن بچهها یا آرامش یافتن بزرگسالان عالی هستند. یا میتوانید تابلوی عکس اتاق نشیمن شیک خود را با درونمایه طنز، عشق، نوستالژی و… انتخاب کنید.

سیاه تاکیدی در اتاقهای روشن
دکوراسیون پذیرایی مدرن معمولا با رنگهای خنثی و روشن (مانند شیری، عاجی، کرم و…) برای پسزمینه انجام میگیرد. در اینگونه فضاها، میتوانید یک یا دو وسیله یا قسمت از اتاق را با رنگ کاملا سیاه انتخاب کنید. بدین ترتیب، با افزایش وزن بصری و تضاد رنگها، دکوراسیون اتاق نشیمن شما شیک میشود.
پتوی دمدستی
برای ایجاد یک اتاق دنج، صمیمی و راحت، میتوانید یک پتوی دمدستی را با استایل مناسب روی مبلمان قرار دهید. این پتو که باید نسبتا سایز و وزن کمی داشته باشد و تاشده روی مبل قرار گیرد، طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن را مرتبتر نشان میدهد. بافت، الگو و فرم پتو، میبایست با سبک معماری داخلی منزل همخوانی داشته باشد.
فضای ذخیرهسازی ناپیدا
داشتن فضای ذخیرهسازی (مانند کشو، کمد، صندوق و…) از بایدهای هر اتاق نشیمن است. اما برای خلوتی بیشتر فضا و هماهنگی با سبک طراحی مینیمال (که در دکوراسیون پذیرایی مدرن بسیار رایج است)، میتوان این فضاها را ناپیدا طراحی کرد. یعنی در نگاه نخست، افراد متوجه نشوند که فضاهای ذخیرهسازی در عکس اتاق نشیمن شیک دقیقا کجا هستند و اینها در طرح کلی اتاق حل شوند.

درباره میزها
میز اصلی مبلمان، باید حداقل نصف طول مبل سه نفره را داشته باشد. ارتفاع آن تا ۱۰ سانتیمتر بلندتر یا کوتاهتر از ارتفاع نشیمنگاه مبل، جایز است. میزهای گرد، احتمال ضربه خوردن به پا را کاهش میدهند. بعضی از افراد، عسلی را حذف میکنند تا دکوراسیون اتاق نشیمن آنها خلوت شود؛ اما این کار اشتباه است.
تنوع بالش مبل
معمولا هنگام خرید مبل برای پذیرایی، تعدادی بالش با طرح و رنگ یکدست و هماهنگ با طرح مبل همراه با آن ارائه میشود. اما بالشها، فرصت خوبی برای آوردن تنوع به طراحی داخلی منزل هستند. بنابراین، بهتر است این بالشها را کنار بگذارید و ست جداگانهای تهیه کنید که هر بالش آن، دارای رنگ، الگو یا بافت متفاوتی باشد. یا میتوانید روبالشیها را عوض کنید.
اهمیت نورپردازی در طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن
نورها (شامل چراغها و آفتاب) باید در نشیمن طراحی شوند. جهت، شدت، حجم، حرارت و رنگ، از ویژگیهای مهم نور در دکوراسیون داخلی منزل هستند. تنظیم خصوصیات نور، میتواند فضای اتاق را بهکلی عوض کند. علاوه بر لوستر، توصیه میشود لامپهای دیواری یا رومیزی را برای افزایش تنوع نوری در نظر بگیرید. ارتفاع پایه لامپهای رومیزی باید هم خط با ارتفاع چشم باشد تا چشم را آزار ندهند.

مسیر حرکت
مابین هر یک از جفت اثاثیه و بهطورکلی، درون پلان نشیمن و پذیرایی، باید فضای کافی برای رفتوآمد راحت وجود داشته باشد. برای مثال، فاصله استاندارد بین مبلمان و میز آن ۴۰ تا ۴۵ سانتیمتر است.
تناسب و مقیاس در دکوراسیون اتاق نشیمن
مقیاس و ابعاد هر قلم از اثاثیه در پذیرایی مدرن، باید با دیگر اثاثیه و اجزای فضا هماهنگی داشته باشد. برای مثال، لوستر با ابعاد بسیار کوچک بالای مبلمان بسیار حجیم، مناسب نخواهد بود.
این نکته بهویژه درمورد تابلوهای هنری، قابهای عکس اتاق نشیمن شیک و قفسههای پذیرایی صدق میکند. ابعاد این لوازم دکوری، مخصوصا باید با طول و عرض مبلمان همخوانی پیدا کند. طبق قانون طلایی، تابلوهای هنری بالای مبلمان سه نفره، باید حداقل دوسوم طول آن را داشته باشند.
کاغذدیواری مقطعی
کاغذدیواری کردن کل فضای پذیرایی، معمولا توصیه نمیشود، زیرا فضا با رنگهای روشن یکدست، بزرگ و خلوت جلوه میکند. بااینحال، نصب کاغذدیواری فقط در قسمتهای جزئی از طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن، جذابیت فضا و عمق بافت آن را افزایش میدهد.

جزئیات ناملموس
در گوشه و کنارها یا هر قسمت از طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن، زیباییهای دکوری جزئی را اضافه کنید که در نگاه نخست، قابلتشخیص نباشند و دیدنشان دقت بخواهد. برای مثال، میتوانید در گوشههای سقف، گلهای ریز، کمرنگ و برجسته را طراحی کنید. اینگونه، مهمانان با کشف جزئیات زیبا، بیشتر از دکوراسیون خوششان خواهد آمد.
تعیین درست و دقیق کالیته رنگی
برای انتخاب رنگ پسزمینه (یعنی کف، سقف و دیوارها)، فقط رنگهای هماهنگ را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که هر رنگی با هر رنگی همخوانی ندارد. همچنین به روان شناسی رنگ ها و احساسات متفاوتی که هر رنگ برمیانگیزد، باید به آن توجه کرد. رنگهای خنثی برای دکوراسیون اتاق نشیمن، بهترین گزینه هستند. البته افزودن رنگهای تند تاکیدی بهصورت جزئی، بسیار زیبا و مناسب خواهد بود.
تقارن به هنگام تردید
اگر نمیدانید که بخشهایی از اتاق نشیمن را چگونه طراحی کنید و هر کاری میکنید، به نظرتان مناسب نمیرسد، میتوانید به تقارن روی آورید. تقارن، یک ترفند ساده است که همیشه جواب میدهد. کافی است چند جفت صندلی، شمعدان، گلدان، تابلوی هنری همشکل و… را با فاصله یکسان در دو طرف یک خط مرکزی قرار دهید.

۱۱ عکس اتاق نشیمن شیک با تحلیل و توضیحات
رویکردهای متفاوت در این ۱۱ نمونه شامل رنگبندی مونوکروم، سبک اسکاندیناوی، تضاد بصری، دیوار حائل و… برای طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن، بسیار الهامبخش هستند.
نمونه یک: نور طبیعی و دیوار حائل در دکوراسیون اتاق نشیمن

تاکید بر نور طبیعی حداکثری در این نمونه مشهود است و پنجرههای بزرگ کف تا سقفی، شاهد بر این ادعا هستند. کالیته رنگی روشن سفید، شیری و کرم، فضا را بزرگ و آرامشبخش جلوه میدهد. رنگ تاکیدی سبز، یکنواختی و سردی فضا را خنثی میکند، اما آرامش آن را بر هم نمیزند.
دیوار حائل، پذیرایی را به دو ناحیه مجزا تقسیم میکند که برای پذیراییهای بزرگ، انتخاب خوبی است. میز قهوهخوری دوقلو و کفپوش چوبی قهوهایرنگ، در این نمونه طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن قابلتوجه هستند. سایز قالیچه به دلیل کوچکی، چندان مطلوب نیست.
نمونه ۲: هیجان با نور

در این عکس اتاق نشیمن شیک، آنچه فضا را هیجانانگیز میکند، نه یک رنگ تاکیدی، بلکه نورهای تاکیدی زردرنگ هستند. در این فضا، بافت (Texture) نقش بسیار چشمگیری دارد. شاهد بافتهای متنوع در قالیچه، دیوارها، اجزاء و اثاثیه هستیم. سایز قالیچه مناسب است و تا زیر پایه مبلها کشیده میشود. قانون طلایی دوسوم، در مورد این تابلوی عکس اتاق نشیمن شیک که پشت مبل قرار دارد، رعایت شده است.
نمونه ۳: سفید روحانی

مرسوم است که در دکوراسیون پذیرایی مدرن، کالیته رنگی را معمولا روشن انتخاب میکنند. البته، میزان روشنی رنگ و فضا، در این نمونه از حد معمول فراتر میرود. این اتاق نشیمن مدرن، روشنی آرامشبخش، دلانگیز و روحانی خود را به دیوارها و سقف تماما سفید و کفپوش چوبی کرم روشن، مدیون است.
مبلمان، قالیچهها و دیگر اثاثیه خاکستریرنگ، تضاد بصری کافی را ایجاد کردهاند. بالشهای نارنجی و میوههای مصنوعی قرمز بهعنوان رنگ تاکیدی تند، سردی را در دکوراسیون اتاق نشیمن خنثی میکنند.
نمونه ۴: نشیمن مدرن و شیک به سبک صنعتی

در این نمونه، طراحان توجه ویژهای به ایجاد فضای کافی نشستن داشتهاند و مبلمان پرتعدادی را همراه با یک صندلی اضافی در نظر گرفتهاند. البته، هیچ میز قهوهخوری دیده نمیشود که اشتباه است؛ هرچند اینجا به دلیل بازتر کردن فضا، شاید راهکار مناسبی برای طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن به سبک صنعتی بوده باشد.
رنگهای تاکیدی قرمز و نارنجی، تاثیر چشمگیری در فضا دارند. با پنجره سقفی و نور مصنوعی محیطی، نورپردازی بهدرستی موردتوجه قرار گرفته است. بافتهای متنوع در کف و دیوارها، شخصیت ویژهای به فضا بخشیدهاند.
نمونه ۵: رنگ تاکیدی

هرچند پسزمینه این نمونه سفید و خنثی است. اما، رنگهای تاکیدی تند، نقش بارزی ایفا میکنند و بهکلی اتاق را متحول کردهاند. سبز فسفری مبلمان و زرد آفتابگردانی پیشخوان آشپزخانه، انرژی دکوراسیون اتاق نشیمن را بالا بردهاند. بافت سنگی پشت تلویزیون، بافت پرده کنار آن و تقارن در پشتههای کتاب مابین دو پنجره، قابلتوجه است. کفپوش چوبی، وظیفه ایجاد حس گرما و صمیمیت را برعهده دارد.
نمونه ۶: دکوراسیون اتاق نشیمن کوچک بهطور ساده

طراح کوشیده است تا با مساحت محدودی که در اختیار دارد، همه مولفه های ضروری را برای طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن در نظر بگیرد. سقف و دیوارهای تماما سفید و ساده، برای هرچه بزرگتر جلوه دادن فضا، لازم بود. البته سیاه بودن مبلمان، صندلیها، لوازم دکوری و تابلوهای عکس اتاق نشیمن شیک، تضاد بصری کافی را با پسزمینه سفید به وجود میآورد. کفپوش چوبی نیز وظیفه ایجاد گرما و صمیمیت را برعهده دارد.
قالیچه با سایز مناسب، حاوی رنگ تاکیدی قرمز است که تنها رنگ تاکیدی در فضا به شمار میرود. قانون طلایی دوسوم درباره تابلوی پشت مبل، و قانون نصف درباره میز قهوهخوری روبروی مبل، رعایت شدهاند.
نمونه ۷: رعایت اصول ریز اما مهم

طراح این نشیمن، با هوشمندی فراوان، استفاده از گیاهان توجه ویژه داشته است که واقعا به محیط بیروح پذیراییهای مدرن، حیات تازهای میبخشند. بالشهای مبل با رنگهای تاکیدی جذاب و الگوهای متنوع، یک راهکار برای ایجاد هیجان بودهاند. رنگبندی کلی اتاق، مونوکروم است که طیفهای گوناگون از سفید تا خاکستری و سیاه را در برمیگیرد و یکپارچگی خاصی ایجاد میکند.
نصب تابلوهای عکس اتاق نشیمن شیک با قاب کاملا سیاه روی یک دیوار تماما سفید، تضاد بصری کافی را در فضا ایجاد کرده است. قالیچه به اندازه کافی بزرگ است. اما، میز قهوهخوری نباید اینقدر کوچک باشد. البته، به دلیل مساحت کم اتاق، شاید بتوان این کوچکی را توجیه کرد. صندلی عثمانی و یک صندلی اضافی دیگر، امکان همنشینی و گفتگوی رودررو را فراهم میآورند.
نمونه ۸: الهام از سبک اسکاندیناوی

فرم کلی فضا، رنگبندی، اثاثیه مینیمال و تاکید بر راحتی در این نمونه، بسیار به سبک طراحی داخلی اسکاندیناوی نزدیک است. گیاهان علاوه بر ایجاد سرزندگی، بهعنوان تنها رنگ تاکیدی در دکوراسیون اتاق نشیمن، انرژی آن را افزایش میدهند. تضاد کامل و جالبی بین دو رنگ سیاه و سفید در در این نمونه طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن دیده میشود.
نمونه ۹: سبک زندگی

اینجا با توجه به سبک زندگی فرد، یک قفسه بسیار بزرگ برای کتابها در نظر گرفته شده است. روبروی این قفسه، امکانات مناسبی مانند میز و صندلی و مبلمان برای مطالعه وجود دارد. تناسب خوبی بین مقیاس صندلیها، میزها، چراغها، ارتفاع پیشخوان و لوازم دکوری که همگی مینیمال هستند، دیده میشود. همچنین به ایجاد مسیر حرکت کافی در این اتاق نشیمن مدرن، توجه شده است.
نمونه ۱۰: رنگ تاکیدی و تضاد

در این نمونه دکوراسیون اتاق نشیمن، دو عامل در همان نگاه نخست، فورا به چشم میآیند: تضاد بصری واضح بین دو رنگ سیاه و سفید در جایجای فضا و رنگ تاکیدی قرمز در بالش، گیاه و میوههای مصنوعی روی میز. استفاده از این طیف قرمز، آنهم در یک فضای تماما مونوکروم با تضاد بصری، مفهوم رمانتیک بودن را میرساند.
یکپارچگی و خلوتی فضا در این عکس اتاق نشیمن شیک، واقعا تحسینبرانگیز است. بخشی از این یکپارچگی، شاید به دلیل توجه به عدد ۳ باشد: ۳ چراغ سقفی، ۳ تابلو، نورهای محیطی ۳ تایی، درب ۳ قسمتی، و مبل ۳ نفره، هماهنگی ویژهای دارند.
نمونه ۱۱: خلاقیت و سلیقه فردی

همه اصول و نکاتی که گفته شد، فقط باید بهعنوان یک راهنمای کلی در نظر گرفته شود. مهمتر از همه اینها، ندای دل خودتان است. اگر چندان مایل نیستید به سبک دکوراسیون مینیمال پایبند باشید، میتوانید ماکسیمال و شلوغ عمل کنید. همچنین، مانند این نمونه نشیمن مدرن و شیک، میتوانید انواع الگو و رنگهای تند متنوع را در فضا به کار ببرید.
مراحل انجام دکوراسیون اتاق نشیمن
توجه شما را به ۹ مرحله طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن جلب میکنیم.
۱. اندازهگیری اتاق
پیش از هر تصمیمی درباره نحوه طراحی داخلی منزل و پذیرایی، ابتدا باید مساحت کلی اتاق نشیمن را بهطور دقیق (به مترمربع) مشخص کنید. همچنین ابعاد دیوارها، پنجرهها، اضلاع مختلف فضا و تمامی نواحی و قسمتها، بهتر است اندازهگیری شود. این کار بههیچوجه اتلاف وقت نیست. بلکه، به خرید لوازم خانگی و دکوراسیون مناسب کمک میکند و صرفهجویی در وقت و هزینه را سبب میشود.
۲. سلیقه، خواستهها و اهداف
اینکه چه سبک زندگی دارید، روتین روزانه شما چیست و میخواهید چه استفادههایی از اتاق نشیمن مدرن خود بکنید، مهمترین مسئله در نحوه طراحی داخلی آن است. نگرش شما نسبت به زندگی (ساده زیستی و مینیمال، تجملاتی و ماکسیمال، هنری، صنعتی، عاشقانه، عرفانی، منطقی، طبیعت دوست و…) برای انتخاب سبک معماری داخلی اهمیت دارد.
همچنین نیازهای طبیعی فردی و اجتماعی باید موردتوجه قرار گیرند. برای مثال، اگر دائما مهمان دعوت میکنید یا با دوستان رفتوآمد دارید، بهتر است دکوراسیون اتاق نشیمن مدرن خود را با تمرکز بر آسانسازی مکالمات طراحی کنید.

۳. تهیه تخته طرح
تصاویری از اثاثیه، اجزای فضا و لوازم دکوری که قرار است به کار ببرید، تهیه کنید. این تصاویر را رو یک تخته یا صفحه، کنار هم بچینید و به آنها نگاه کنید. بدین ترتیب، تناسب میان رنگ، طرح، الگو و چینش آنها را برای انجام طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن متوجه میشوید. اگر مشکلی وجود داشته باشد، به مراحل بعد نمیرسد و در همین مرحله حل خواهد شد. همچنین میتوانید از ابزارهای رایانهای مانند فتوشاپ و غیره استفاده کنید.
۴. تهیه پلان نشیمن و پذیرایی
نخستین گام بزرگ برای دکوراسیون اتاق نشیمن، ایجاد یک پلان اولیه است. البته این کار برای مبتدیان و کسانی که طراح متخصص نیستند، کمی دشوار خواهد بود. هنگام تهیه پلان نشیمن و پذیرایی، ابتدا محل نشستن را تعیین کنید. سپس، به سراغ نواحی دیگر بروید و در انتها، یک نسخه اولیه از عکس اتاق نشیمن شیک خود تهیه کنید.
۵. ناحیه بندی
هر یک از ناحیههای مختلف پذیرایی را با کاربرد متفاوت، مشخص کنید. برای مثال، یک ناحیه بهعنوان نشیمن مدرن و شیک و نواحی دیگری برای استراحت، گفتگوی خصوصی، بازی، رفتوآمد و… تعیین کنید. در پذیراییهای بزرگ، میتوان چندین ناحیه مجزا برای تماشای تلویزیون، ورزش، یوگا و نشیمن در نظر گرفت.

۶. خرید لوازم خانگی و دکوراسیون
خرید برای دکوراسیون اتاق نشیمن را ابتدا با اثاثیه و لوازم بزرگتر و مهمتر آغاز کنید. بدین ترتیب، هم بودجه خود را بهتر مدیریت کردهاید و هم لوازم دکوری کوچک را راحتتر میتوانید با اثاثیه بزرگ، هماهنگ کنید.
توصیه میشود که حتما باکیفیتترین مبلمان ممکن را با حداکثر ظرفیت موردنیاز، در نظر بگیرید. دوام مبلمان اهمیت دارد و با این روش، از هزینههای گزاف در آینده جلوگیری خواهید کرد. همچنین برای مدیریت هزینهها، میتوانید بعضی از لوازم را در بازههای زمانی مختلف در آینده بخرید.
۷. دکوراسیون سطوح
رنگکاری دیوارها و سقف و نصب کفپوش را طبق طرح انجام دهید. سپس گچبریها، دیوارنماها، چراغهای دیواری، لوستر، تابلوی عکس اتاق نشیمن شیک و دیگر تزئینات ضروری را نصب کنید.
۸. چینش اثاثیه و لوازم
اگر احساس میکنید که چینش اثاثیه در مقایسه با طرح اولیه، نیاز به تغییراتی دارد، میتوانید آن را در این مرحله انجام دهید. کار را با چینش اثاثیه بزرگتر آغاز کنید و سپس به سراغ جزئیات بروید. شاید فکر کنید که چیدن همه اثاثیه در کنار دیوار، فضا را برایتان بازتر میکند. اما، این راهکار گاه مناسب نیست.
۹. افزودن گیاهان
گیاهان، یک بخش تقریبا ضروری برای طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن مدرن هستند. دکوراسیون گیاهی، هزینه پایینی دارد، سرزندگی را به محیط بیروح نشیمنهای مدرن میآورد و در تصفیه هوا موثر است.

نمونههای بیشتر از دکوراسیون اتاق نشیمن






جمعبندی
پیش از آغاز طراحی داخلی پذیرایی و نشیمن، حتما بودجه خود را در نظر بگیرید؛ چراکه در تمامی مراحل دکوراسیون داخلی منزل، تعیینکننده است. بهجز نیازها و سلایق خودتان، نیازها و سلایق خانواده و مهمانان احتمالی را نیز در دکوراسیون اتاق نشیمن لحاظ کنید. اثاثیه چندکاره به هرچه خلوتتر شدن فضا کمک میکنند. فناوریهای نوین مانند چراغهای هوشمند با قابلیت تنظیم شدت و رنگ نور، سودمند هستند.
تحریریه دکوراسیون داخلی آرل
منبع: HOME-DESIGNING
هیچ نظرات