دفتر کار خانگی Sabo

این پروژه در شهرmontmartre برای یک زوج جوان طراح مد اجراشده است. برای به حداکثر رساندن فضا در این پروژه از راه پله به عنوان فضای ذخیره سازی استفاده کرده و به واسطه همین پلکان فضای خصوصی از فضاهای نیمه خصوصی تفکیک شده است. شکاف های درون حجم ساختمان باعث نفوذ نور طبیعی در این آپارتمان شده و طراحی داخلی خانه را تحت تاثیر قرار داده است. در آشپزخانه یک دیوار عمودی سبز قرار دارد که به دلیل قرارگیری در محیطی به رنگ سفید به خوبی نمایان است. در کف فضای آشپزخانه نوارهای باریکی قرار دارند که در ۱۴ رنگ متفاوت می باشند و جلوه ی ویژه ای به محیط روشن آشپزخانه بخشیده اند.

دفتر کار خانگی sabo

دفتر کار خانگی sabo

دفتر کار خانگی Sabo

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

دفتر کار خانگی

تحریریه دکوبوم

منبع: designboom

 

امتیاز دهید post

هیچ نظرات

    نظر خود را به اشتراک بگذارید

    1146 بازدید

    داغ ترین مطالب هفته

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم