دکوراسیون داخلی این رستوران ۱۸۵ متر مربعی که در مجاورت ساحل قرار دارد توسط گروه طراحی Vitale انجام پذیرفته است. ۱۲۵ متر مربع از این رستوران را فضای غذا خوری و ۶۰ متر مربع آن را فضای آشپزخانه تشکیل می دهد، کفسازی رستوران از سه بخش که شامل سرامیک پرسلان و چوب می باشد تشکیل شده است که این تفاوت متریال فضا را به شکلی خلاقانه تفکیک می کند. بهره گیری از رنگ های پاستلی و همراه کردن آن با نورپردازی مخفی مهتابی رنگ، فضای داخلی را به محیطی هیجان آور و پر انرژی تبدیل کرده است.
تحریریه دکوبوم
منبع: retaildesignblog
هیچ نظرات