طراحی داخلی این میکرو کافه تنها در فضایی با متراژ ۲۸ متر مربع انجام شده نحوه برنامه ریزی برای پلان متشکل از یک فرمU شکل به منظور خدمات به مشتریان و یک فرم Tبه منظور آماده سازی غذا و قهوه در نظر گرفته شده که این دو فضا با هم تلفیق شده و قطعاتی برای تجهیز مبلمان و امکانات ضروری از دل آن خارج گشته در واقع فضاهای منفی خالی شده از این احجام با هندسه های دایره ای صندلی، میز های کانتر، قفسه های نمایشگر و سایر اجزای کافه وید را تشکیل داده اند.
فرایند تفریق و جمع در جهت پاسخگویی به نیازهای کاربردی و انسانی صورت گرفته و از هر گره ای برای منظوری خاص استفاده شده است.
برای توضیح دقیق تر می توان گفت طراحی داخلی و سازماندهی فضایی در این کافه تفکیک شده به ۴ حوزه اصلی می باشد اول حوزه خدمات به مشتریان که شامل خدمات بیرون بر نیز می باشد حوزه دوم حوزه آشپزخانه و پذیرش که شامل سرو غذا و قهوه است و حوزه سوم مکان های نشیمن تک و دو نفره و یا کانترهای ایستاده بار قهوه و حوزه چهارم حوزه ورودی و خارج از مغازه می باشد.
تیرگی بافت ها و متریال های به کار رفته فضای تیره و دنجی را برای این کافه ایجاد کرد که با نورپردازی جلوه بی نظیری پیدا کرده است در واقع حجم مرکزی در وسط فضا سبب انسجام و برقراری جریان حرکت مشتریان و در نظر گرفتن همه حوزه های ضروری، همچنین تعامل مستقیم با مشتریان گشته است .
با مقاطع این کافه با دکوبوم همراه باشید…..
تحریریه دکوبوم
منبع: Archdaily
سلام مطالب خوبی دارین
من هر مطلبی از سایتتون که نیاز داشتم
مطالعه کردم
تمام اطلاعاتی که راجع به اون مطلب میخواستم را بهم رسوند
از مزیت های سایتتون کامل و جامع وشسته و رفته بودن مطالبتون هست
ممنون از سایت خوبتون امیدوارم عمواره موفق باشید و همیشه بدرخشید
این سایت منه https://www.sayaland.com/
اگر امکانش هست لطفا کمک کنید منم فروشم بره بالا
اگر تمایل داشتین میتونیم تبادل لینکم انجام بدیم