طراحی آشپزخانه یکی از مهمترین قسمت ها در منزل محسوب می شود زیرا کارایی و عملکرد مناسب با چیدمان و ابعاد متناسب فضاها ارتباط مستقیم داشته و رعایت محل قرارگیری سه عنصر اصلی آشپزخانه که یخچال، سینک ظرفشویی و اجاق گاز می باشد و به اصطلاح مثلث کار در آشپزخانه از نیازهای ضروری به حساب می آید رعایت مثلث کار سبب سهولت در انجام کارها بدون تداخل و بی نظمی شده و از اصول استاندارد در چیدمان المان های آشپزخانه محسوب می شود. در واقع مثلث کار حوزه آماده سازی، شست و شو و پخت و پز را تعریف کرده و باعث افزایش کارایی در حین امنیت و زیبایی می شود.
در ادامه با نمایش و توضیحات تصویری مثلث کار با دکوبوم همراه باشید این ویدیو با نمایش مثلث کار در آشپزخانه توضیح می دهد که اگر مثلث کار در آشپزخانه خیلی کوچک لحاظ شود محدوده کاری کم شده و در انجام فعالیت های پخت و پز اختلال ایجاد می شود و اگرخیلی این اندازه زیاد شود رفت و آمد ها خسته کننده می شود، در واقع اندازه استاندارد و مجموع طول بهینه برای مثلث کار ۶۷۰۰-۳۶۰۰ میلیمتر می باشد تا باعث بالا رفتن کارایی در انجام فعالیت های مختلف آشپزی شود.
هیچ نظرات