با افزایش شهرت شهر بوستون،یک کافه شهری مدرن درمحله پنجاب احداث شد.مشتریانی که از غذاهای سالم و مطمئن آمریکایی استفاده می کنند زمان زیادی را در این شهر سپری می کنند و به این شهر علاقه ی زیادی دارند.در همین راستا،ماهیت منحصربه فرد این شهر از طریق معماری هویت تجاری به خود گرفته است.ایده طرح بررسی و دوباره به تصویر کشیدن تمام جنبه های مختلف زندگی شهری،شور و شوق،عابران پیاده،طبیعت و سروصدا بوده است.
کافه دارای طراحی خطی با عناصر مختلفی که در سطح شهر استفاده گردیده، دکور شده است برای مثال از تکه های روزنامه درصندلی های کافی شاپ استفاده شده است.در طراحی داخلی کل فضای پیرامونی این کافه از فلز مشکی به منظور ایجاد حس محوطه سازی یهره گرفته شده است.
الگوی به کاربرده شده برای کف این کافه،تصویر خیالی از یک شهر و خیابان هایش است.در ایم کافه از رنگ زرد،مشکی و سفید بیشتر از سایررنگ های دیگر ستفاده شده است.علت استفاده از رنگ زرد نشان دادن و تداعی کردن حس حضور در یک خیابان را داشته باشد و خطوط سفید مانند خطوط خط کشی شده در خیابان مسیر رفت و آمد در کافه را مشخص می کند.
برای حفظ حریم مابین صندلی های تعبیه شده از قاب های فولادی مشکی رنگ به همراه کابل های نازک که یه صورت کج نصب شده اند استفاده شده است.
استفاده از رنگ قرمز در کنار مشکی و سفید توجه بیشتری را به کافه جلب میکند.
نحریریه دکوبوم
منبع:retaildesignblog.net
سلام
سایت خیلی خوبی دارید
این ایده خیابان برای کافی شاپ واقعا جالبه تا به حال ندیده بودم