اتاق جدید هتل در جنگل سوئدی در میان درختان کاج معلق است و با 350 خانه پرنده با باکس های چوبی پوشانده شده است.

ویژگی اصلی در طراحی هتل و این اتاق ، نمای منحصر به فرد آن است که در 350 خانه پرنده پوشانده شده است. هدفطراحی یک اتاق هتل روی درخت با نمای لانه های پرندگان، کاهش حرکت رو به پایین جمعیت پرندگان در جنگل های سوئد و در عوض تقویت جنگل و این زیستگاه طبیعی است.

از طریق یک پل معلق که از زمین تا بالای درختان شیب دار، دسترسی به فضای داخلی اتاق هتل صورت میگیرد این فضا 365 فوت مربع (34 متر مربع) شامل فضای داخلی تاریک و متریال های ارگانیک الهام گرفته شده از مناظر اطراف است.

مهمانان همچنین به یک تراس پشت بام،نزدیک به سایبان های بالای درخت ،دسترسی دارند که منظره 360 درجه از جنگل را ارائه می دهد و چشم اندازی بسیار عالی ایجاد می کند.

تحریریه دکوبوم
منبع:contemporist

