اگر برای استقبال از سال نو قصد ایجاد تغییراتی را در منزل خود دارید در این مطلب به بررسی راه ها و شیوه های بازسازی خانه پرداخته شده است. بازسازی دکوراسیون داخلی منزل را به طور کلی می توان به سه بخش مجزا دسته بندی کرد که این بخش ها شامل : کفسازی، پوشش دیوار و سقف می باشد، تغییراتی که در هر بخش به وجود می آیند نیازمند شناخت اولیه نسبت به متریال و مصالح مورد استفاده در بازسازی می باشند، در این بخش به طور خلاصه متریال های قابل استفاده در سقف و کاربرد هر کدام با توجه به ویژگی فضاهای مختلف شرح داده شده است.
بازسازی سقف خانه به دو دسته ی کلی تغییر در ساختار سقف و تغییر در نورپردازی تقسیم می شود که در این قسمت به تغییر ساختار سقف میپردازیم.
تغییر در ساختار کلی سقف
سقف کاذب، نقش سقف کاذب در فضای داخلی: پوشش تأسیسات زیر سقف اصلی–آکوستیک کردن فضا-ایجاد حجمهای دکوراتیو-هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و رطوبت-نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و…
انواع سقف کاذب شامل این موارد می باشند : سقف کاذب رابیتس- سقف کاذب کناف- سقف کاذب چوبی- سقف کاذب آلومینیومی- سقف کاذب آکوستیک- سقف کاذب گریلیوم- سقف کاذب نواری دامپا،لوکسآلون،لوور،بافل- سقف کاذب اسپیس فریم- سقف کاذب ترکیبی- سقف کاذب کشسان .
کاربرد سقف های کاذب در طراحی داخلی خانه: ایجاد گچبری های چشم گیر و متنوع، ایجاد نورپردازی های متنوع، تاکید بر یک بخش از خانه و جداسازی فضاها از هم.
رنگ آمیزی سقف
بهتر است رنگ آمیز سقف قبل از سایر قسمت های خانه انجام شود، برای انتخاب رنگ ها دقت داشته باشید که استفاده از رنگ های تیره مانند مشکی، قهوه ای، نوک مدادی و به طور کلی رنگ هایی با تم تیره ارتفاع اتاق را کوتاه تر نشان می دهد پس در صورت انتخاب رنگ های تیره در سقف بهتر است در دیوار ها و کف از رنگ های روشن استفاده کنید. برای سقف اتاق ها می توانید از رنگ های متنوع و تیره استفاده کنید ولی برای سقف نشیمن و پذیرایی رنگ های روشن و ملایم را پیشنهاد می کنیم.
تحریریه دکوبوم
منبع: decoboom
هیچ نظرات