چیدمان میز بوفه

چیدمان میز غذاخوری : بوفه(Buffet)

چیدمان میز بوفه،تنها شامل موارد ضروری است.برای مثال هیچ بشقاب شارژی بر روی میز وجود ندارد.به علت اینکه مهمانان میتوانند بشقاب مدنظر خودشان انتخاب کنند.وجود ظروف نقره بر روی میز معمول است و در انتهای میز چیده می شوند.

مرکز

دستمال کاغذی

دستمال کاغذی تاشده در مرکز قبل شروع سرویس قرار می گیرد.

کارت منو

کارت منو بالای سرویس گذاشته می شود.

سمت چپ

چنگال سالاد

سالاد دومین وعده ی سرو شده بنابراین در لبه ی بیرونی قرار مگیرد.چنگال سالاد معمولا کوچکترین چنگال است.

چنگال غذای اصلی

این چنگال سمت چپ شارژر یا کاغذ سرویس قرار میگیرد.

سمت راست

قاشق سوپ خوری

اولین وعده ی غذایی سوپ است،بنابراین این قاشق در لبه بیرونی قرار میگیرد.

کارد غذاخوری

این کارد اولین کارد در سمت راست است.

بالا

لیوان آب

بزرگترین لیوان موجود بر روی میز

لیوان نوشیدنی

این لیوان تنها ظرف غیر معمول برای چیدمان میز بوفه است

تحریریه دکوبوم

منبع:ftd.com

 

اصول چیدمان میز غذاخوری (قسمت۱)

چیدمان میزغذاخوری : رسمی (formal)

چیدمان میز غذا خوری : غیررسمی(informal)

چیدمان میز غذاخوری : پایه(Basic)

امتیاز دهید post

هیچ نظرات

    نظر خود را به اشتراک بگذارید

    4329 بازدید

    داغ ترین مطالب هفته

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم