صفر تا صد طراحی رستوران‌

اگرچه قوانین و استانداردهایی که معماری و طراحی رستوران‌ را تعریف میکنند ممکن است از کشوری به کشور دیگر متفاوت باشد ، اما همه آنها یک چیز مشترک دارند برنامه های طراحی رستوران ، مانند نقشه های معماری ، برق ، مکانیک و لوله کشی باید توسط یک معمار دارای مجوز به سازمان های رسمی مربوطه ارائه شود.

برنامه ریزی دقیق پروژه و زمانبندی  به دست یک طراح باتجربه نتایج بسیار بهتری خواهد داشت از آنجا که برخی از طراحان تمایل دارند همه چیز را از A تا Z و تا ریزترین جزئیات طراحی کنند ، در ادامه با چند نکته مفید برای طراحی رستوران و کافی شاپ ها  با دکوبوم همراه باشید…..

۱- روشنایی

مسائل مربوط به نور می تواند تجربه مشتری در یک رستوران را به احساسی ناخوشایند تبدیل کند  طراحی نور مناسب برای مناطق مختلف در رستوران برای عملکرد مطلوب بسیار مهم است اگرچه نورپردازی ظریف در فضای غذاخوری فضای آرامش بخشی را ایجاد می کند ، نورپردازی با شدت بیشتر در آشپزخانه به کارمندان اجازه می دهد تا کارآمد کار کنند.

روشنایی در طراحی رستوران

۲-تهویه

یک سیستم تهویه مناسب برای طراحی رستوران‌ بسیار مهم است. آیا تا به حال به رستورانی رفته اید که به دلیل بوی آن نتوانید از وعده غذایی خود لذت ببرید؟ حتی در فضایی بسیار زیبا ، بوی غذا می تواند سمی کشنده برای یک فضای بسته باشد، تنظیم مناسب هوا با چیدمان مناسب و هودهای تهویه کارآمد می توانند کسب و کار یک رستوران  را نجات دهد.

۳- ذخیره سازی

در هنگام طراحی و دکوراسیون داخلی رستوران باید فضای ذخیره سازی مناسب در نظر گرفته شود تا نیاز رستوران را برآورده سازد. این که آیا مالک مواد اولیه را در بازه های زمانی کوتاه در مقادیر کم خریداری می کند یا مقادیر قابل توجهی را برای پس انداز خریداری می کند ، محل ذخیره سازی مورد نیاز را تعیین می کند.

انبار رستوران

۴-ظروف غذاخوری

از انجا که ظروف به کار برده شده در دکوراسیون داخلی و طراحی رستوران‌  و همینطور ظروف سرو غذا  اغلب نشان دهنده کیفیت غذا و خدماتی است که یک رستوران ارائه می دهدو از آنجا که ظروف ارزان منعکس کننده غذای سبک و ارزان است، رستوران های سطح بالای شیک همیشه از ظروف نقره ای سفارشی سنگین یا ظروف با کیفیت استفاده می کنند.

ظروف سرو غذا در رستوران

۵-لباس کارکنان

اگرچه این مورد به طراحی فضا مرتبط نیست اما اگر به کل دیزاین و عوامل تشکیل دهنده رستوران فکر میکنید  نباید ظاهر پرسنل را ندیده بگیرید!به خاطر داشته باشید که لباس کارمندان معرف هر رستوران است. برخی از  رستوران های زنجیره ای صدها کارمند دارند که لباس فرم آنها معرف  نام تجاری رستوران است. طراحی یکنواخت می تواند به عنوان گامی پیشرونده برای دیزاین فضا محسوب شود.

لباس کارکنان در رستوران

۶-سرویس بهداشتی و محل شستن دست ها

طراحی سرویس بهداشتی رستوران با همان رنگها و ویژگی های برند تجاری رستوران ، حتی پس از ترک قسمت غذاخوری برای مشتری  به یادماندنی خواهد بود.

طراحی سرویس بهداشتی رستوران

۷-دستگیره درب ها

دستگیره های درب رستوران اولین رابط کاربر با طراحی رستوران است بنابراین باید راحتی و سبکی را منتقل کند هنگام طراحی دستگیره های درب رستوران ، متریال ، اندازه ، بافت ، سبک و وزن باید در نظر گرفته شود دستگیره های درب ورودی اگر  نامناسب و ارزان  باشند در بدو ورود به رستوران به جای احساسی دعوت کننده می توانند پیام بدی به کاربران ارسال کنند.

۸- منو رستوران

طراحی منوها معرف نام تجاری و روند طراحی هستند. منوهای رستوران ها چیزی فراتر از یک مجموعه کاغذ چاپی با قیمت روی آن هستند. اندازه ، وزن ، جلوه ، عکس ها ، فونت ها و زبان منو  به شخصیت مکان می افزاید و هویت تجاری را تقویت می کند.

طراحی منو رستوران

تحریریه دکوبوم 

منبع: arch2o

 

امتیاز دهید post

۱ نظر

  • dara خرداد ۹, ۱۴۰۰ در ۱۶:۱۰

    مقاله جالبی بود
    مرسی

    پاسخ

نظر خود را به اشتراک بگذارید

3394 بازدید

داغ ترین مطالب هفته

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم