طراحی داخلی مدرسه ای با رویکرد یادگیری تعاملی

طراحی داخلی این مدرسه ابتدایی در شهر نیویورک و با چشم انداز و هدف ایجاد فضایی برای یادگیری تعاملی و رویکردی آگاهانه به آموزش برای رشد و شکوفایی روح و ذهن کودک برنامه ریزی و طراحی شده است طراحی این فضا در متراژ ۹۳۰ متر و توسط گروه معماری BIG در سال ۲۰۱۸ طراحی و اجرا شده است.

این مدرسه برای کودکانی با گروه سنی بین ۳ تا ۹ ساله طراحی شده و در محله چلسی منهتن واقع شده است و دارای قسمت های مختلفی از جمله چهار کلاس درس، ورکشاپ های انعطاف پذیر، سالن اجتماعات، استودیو های چند منظوره، استودیو هنری، اتاق موسیقی و سالن نمایش  و بازی کودکان می باشد.

طراحی داخلی مدرسه ای با رویکرد یادگیری تعاملی

این مدرسه مدرن با طراحی سفارشی و با استفاده از متریال چوب  برای گرمتر شدن فضا و بالشتک هایی برای احساس راحتی بیشتر طراحی شده است.

پارتیشن ها و قفسه های داخلی در مدرسه به نحوی چیدمان شده اند که سطح بیشتری برای فعالیت و رفت و آمد کودکان ایجاد کرده اند و همچنین در طراحی سعی شده تا مانعی برای ورود نور طبیعی از پنجره ها به داخل ساختمان نباشند.

طراحی داخلی مدرسه ای با رویکرد یادگیری تعاملی

سه سطح مختلف در قفسه بندی امکان دسترسی به کتاب های مختص هر گروه سنی را با  با در نظر گرفتن امنیت و راحتی در دسترسی مقدور ساخته و در عین حال چشم انداز خوبی برای معلمان برای مراقبت از کودکان و فعالیت های آنان را ایجاد کرده است.

طراحی داخلی مدرسه ای با رویکرد یادگیری تعاملی

در این مدرسه مدرن المان های مختلف به کار رفته در دکوراسیون داخلی منعکس کننده الگوهای مختلف طبیعت می باشد و از دیگر نکات جالب توجه می توان به نورپردازی و تغییر رنگ و شدت آن بر اساس زمان روز اشاره نمود.

طراحی داخلی مدرسه ای با رویکرد یادگیری تعاملی

بالشتک ها و مبلمان سبز در دکوراسیون داخلی فضا مانند محوطه سرسبزی کنار متریال های چوبی یادآور جنگل می باشد و ابرها و کلبه های چوبی نیز احساسی متفاوت در فضا ایجاد کرده و طراحی انعطاف پذیر فضا سبب می شود تا کودکان، والدین و معلمان تعامل مثبتی با فضا و با یکدیگر برقرار نمایند و موقعیت مناسبی را برای انتظار و ملاقات ها مهیا ساخته است.

طراحی داخلی مدرسه ای با رویکرد یادگیری تعاملی

کلبه های چوبی با طراحی زیبا و شکل منحنی به صورت لایه  لایه تاثیر زیادی بر دکوراسیون داشته و فضای خلوت و حریم شخصی بیشتری برای مطالعه و تمرکز بیشتر در اختیار کودکان قرار می دهد در کل طرحی داخلی این فضا علاوه بر جذابیت برای کودکان می تواند سبب تقویت خلاقیت و کنجکاوی کودکان و همینطور متعادل ساختن بازی و یادگیری از طریق فضایی تعاملی وکاربردی گشته است و این می تواند نقطه ی عطفی برای تغییر در نحوه آموزش و سبک جدیدی از آموزش متناسب با نیاز های کودک، آزادانه و در محیطی تعاملی باشد، در ادامه با تصاویر بیشتر با دکوبوم همراه باشید…..

تحریریه دکوبوم

منبع: contemporist ،archdaily

 

امتیاز دهید post

هیچ نظرات

    نظر خود را به اشتراک بگذارید

    8985 بازدید

    داغ ترین مطالب هفته

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم