طراحی دکوراسیون در این کافه به نام امی هانا که به ژاپنی به معنی گل شیرین در کیف، اوکراین انجام شده است هدف اصلی پروژه نمود مستقیمی از فرهنگ ژاپنی نیست، بلکه هدف نشان دادن فرهنگ در دکوراسیون از طریق به کارگیری نورها به سبک معاصر و همچنین ایجاد فضائی مناسب همراه با معیارهای زیبایی شناسی و با ایجاد آرامش است که در این فضا از رنگ های براق گرم، صورتی در کنار متریال چوب استفاده شده است. نصب چوب های زیبا و متفاوت بر روی سقف بابو ژاپنی را یادآوری می کند و دکوراسیون فضای دلپذیری را برای لذت بردن از شیرینی های متفاوت و عجیب ژاپنی ایجاد می کند.
نتیجه کار طراحان داخلی به نام دیانا زیرووا، زهور زبروف فضایی جدید، با ایجاد احساسات لطیف و شیرین می باشد که در فضایی به متراژ ۵۲ متر مربع صورت گرفته است واز نکات برجسته در طراحی دکوراسیون این کافه سقف می باشد که در آن از ۴۲۹۰ چوب با قطر ۴ سانتیمتر و ارتفاع ۱۵ سانتیمتر تا ۳۵ سانتیمتر استفاده شده است و این چوب ها به صورت بی نظم کنار هم چیده شده اند و این بی نظمی در ذهن طراح نمادی از هرج و مرج و ریتم جنگل های بامبو هستند.
در دیوارها، از چوب های مشابه روی سقف و برای قسمت های بالای دیوار و از صفحات چوب گردو در قسمت پایین دیوارها استفاده شده است.
در کف، کفپوش پلیمری به همراه رنگ صورتی و جلا به کار رفته و میز و صندلی های شفاف و مبلمان متفاوت در دکوراسیون فضا علاوه بر تنوع بصری فضا را برای نشستن افراد به خوبی سازماندهی نموده اند.
در سمت راست فضا از صندلی Cala با طراحی Kettal استفاده شده که که از آلومینیوم، پارچه و طناب Bela ساخته شده است.
برای روشنایی مصنوعی از لامپ سوئیچ Pom Pom با طراحی Calligaris، چراغ های دیواری و نورپردازی LED استفاده شده که منجر به این روشن شدن کل فضای موجود شده است.
طراحی دکوراسیون با ملایمت به کار رفته از رنگ صورتی و ایجاد روشنایی کافی و به کارگیری المان های شفاف در دکوراسیون توانسته فضایی به دور از شلوغی به همراه آرامش برای کاربران ایجاد نماید.
تحریریه دکوبوم
منبع: archilovers
هیچ نظرات