معماری و دکوراسیون داخلی این شعبه از برند بزرگ مک دونالد توسط Patrick Norguet انجام شده است. طراحی مبلمان، بصورت عملکردی و سازمان یافته امکانات بسیاری را برای مشتری فراهم می کند، محل ها و شیوه های بسیاری برای صرف غذا، از فضایی برای ایستاده غذا خوردن نوجوانانی که به تنهایی وارد این فضا می شوند گرفته تا وجود میز های طاقچه مانند و میز هایی برای خانواده ها.
پایانه های کنترل دیجیتالی، انقلابی کوچک را در فضای رستوران های مک دونالد ایجاد کرده اند، این پایانه ها در قسمت های مختلف قرار گرفته و به پایانه ی مرکزی متصل هستند. از این پس یک مادر می تواند به همراه فرزند خود در هر قسمتی از رستوران غذای خود را در نزدیک ترین پایانه سفارش دهد.
از ویژگی های طراحی و دکوراسیون داخلی این فضا که معرفی کننده ی سبک جالب معمار آن است می توان به این موارد اشاره کرد: لکه گذاری تصادفی و به صورت رندوم در فضا، استفاده از رنگ سفید و متعادل کردن فضا به وسیله ی رنگ های شاد و جذاب، برای مثال فضا های ذخیره سازی تشکیل شده از جعبه های فلزی رنگ شده. محیط درخشان و کیفیت اصوات، دقیق و فوق العاده اجرا شده است.
این ویژگی ها، یک فضای راحت و کم نظیر را به مشتری پیشنهاد می دهند. در این فضا متریال هایی مثل تخته سه لا، ورق های فلزی و بتن به کار رفته است.
طراح در معماری داخلی این رستوران از صندلی های فلزی و کف سازی سرامیکی استفاده کرده است.
تحریریه دکوبوم
منبع: archdaily
هیچ نظرات