طراحی داخلی و بازسازی خانه ای پس از آتش سوزی

دکوراسیون داخلی این آپارتمان برای یک خانواده جوان و چهار نفره طراحی و اجرا شده است این آپارتمان در یک ساختمان زیبا با سبک آرت نووُ با تأثیر از اشکال گیاهی و گرایش به خطوط مواج و منحنی واقع در محله hip Born ، در طبقه بالایی ساختمان واقع شده است.

 برای طراحی و اجرای دکوراسیون هم کارفرما و هم معماران خواستار حفظ ویژگی های تاریخی برای حفظ یا نجات و برجسته سازی سبک اصلی و بیشترین استفاده از سقف های بلند ، ویژگی های تزئینی ، کف ، پنجره ،درب بودند ضمن انکه تمایل به انجام راهکارهای ضد حریق در بازسازی بودند.

زمانی که معماران کار طراحی را آغاز کردند و ساختمان را به منظور بازسازی تحویل گرفتند دیوارها و سقفها بر اثر آتش سوزی سیاه شده بودند و نیاز به مراقبت ویژه داشتند. در واقع بر اثر آتش سوزی و این حادثه بازسازی نیاز به تمهیدات و بررسی های بیشتری پیدا کرده بود.

بودجه اولیه محدود ، معماران را از تخریب و تغییر طرح باز می داشت و آنها را موظف می ساخت تا المان ها و تاسیسات اولیه را حفظ کنند. چالش  اصلی برای معماران استفاده از همان فضا ی موجود و اما ایجاد حس جدیدی در فضا با ایجاد معانی جدید و عملکرد فضاها بدون حرکت دیوارها و شکل گیری تعابیر جدیدی از فضا بود.

طرح اصلی قبلاً شامل یک آشپزخانه با پلان باز و اپن، نشیمن ، دو اتاق خواب (برای والدین و بچه ها) و یک حمام کوچک بود.

 تمرکز پروژه برای ایجاد یک فضای مرکزی دارای تاسیسات مناسب برای راه اندازی آشپزخانه بر روی دیوار پشتی بود و همینطور تغییر منطقه سوخته و مقابل به آن که در پروژه قبلی میزبان یک ناهار خوری کوچک بود.

فضای داخل محوطه ورودی ،آشپزخانه و نشیمن با ۵ نوع مختلف کاشی کف  فضا را تکه تکه و کثیف نشان می داد که لازم به تغییرات داشت  همینطور یک تیر ساختاری غیرقابل اجتناب در یک طرف آشپزخانه  برای بهبود فضایی اضافه شد.

بنابراین به منظور به سازی فضا معماران تصمیم گرفتند منطقه مرکزی را به عنوان یک بلوک رنگی مجزا  در فضا تفکیک کنند این هسته آجری مانند ، فضای اطراف خود را با سفارشی سازی به چندین کارکرد (آشپزخانه ، ناهار خوری ، استودیو) تفکیک کرده از سوی دیگر بلوک های آجری کلینکر، آجرهای خشتی هستند را که در طی فرایند قرارگیری در معرض گرمای بیش از حد مقاومت بالای دارند و برای اجتناب از حادثه های آتش سوزی و خسارت های ناشی از آن مانند گذشته استفاده شده اند.

برای ایجاد این منطقه مجزا ، معماران تصمیم گرفتند که کل فضا  از جمله منطقه فرسوده را با رنگی غنی مایل به قرمز پوشش دهند همچنین کل مساحت سقفی بالای آشپزخانه ریخته شد و تیر و مجاری تهویه مطبوع را ایجاد کرد.

کف میکرو سیمانی از همان رنگ فضا را متحد کرده و از همان تناژ خاکی برای دیواره پشتی ، سقف ، کابینت های آشپزخانه شامل جزیره مرکزی بلند و گرد و همچنین محوطه استودیو ، میز و قفسه استفاده شده است.

در حالت کلی می توان گفت نتیجه بازسازی یک منطقه با  بلوک رنگی است که در هسته اصلی آپارتمان تمایز ایجاد کرده است.

یک جزیره آشپزخانه به عنوان میز ناهار خوری استفاده می شود. از ویژگی های دیگر فضا یک گنبد گچی سفید که در بالای اتاق کار و مطالعه قرار دارد.

 

محوطه استودیو در فضای روبروی آشپزخانه واقع شده است که میز و قفسه های کنار آن با شکل دایره ای برش خورده است تا یک لامپ آویز کره ای کوچک آویخته شود یک پنجره حفره ای یک دیوار را سوراخ می کند و یک لامپ نور طبیعی را به داخل فضا می آورد.

آپارتمان برای تعطیلات امکان انتخاب رنگی جسورانه تر را فراهم می کند که معماران یک پالت رنگی ملایم را  برای این ملک انتخاب کردند. در خارج از هسته آجری رنگ ، دیوارها سفید هستند تا نور به حداکثر برسد.

دکوراسیون حمام همچنین با میکرو سیمان آجری-قرمز بازسازی شده است. طراحی داخلی اتاق های خواب ساده و تمیز هستند در ادامه با دکوبوم با تصاویر بیشتر همراه باشید…

 

تحریریه دکوبوم

منبع: archilovers

امتیاز دهید post

هیچ نظرات

    نظر خود را به اشتراک بگذارید

    3346 بازدید

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم