طراحی داخلی کودکستان برای پرورش خلاقیت در کودکان

سال ها پژوهش ها به نقش فضا به عنوان یک عامل محرک برای رشد تخیلات و خلاقیت در کودکان پراخته اند. استودیو معماری ایتالیایی به نام Vudafieri-Saverino Partners چهار کودکستان را در چین طراحی کرده است و از طریق این فضاهای معماری  همه جانبه و تجربی به عنوان محرکی برای تخیل و یادگیری کودکان استفاده نموده است.

ارتباط تنگاتنگ معماری و آموزش  امری انکارناپذیر است فضاهای مدرسه امروز نقش تعیین کننده ای در آموزش و پرورش کودکان، ارتقاء سلامت آنها و فرآیند یادگیری آنها دارند. این اصل در این پروژه نیز قابل مشاهده است.

۷۰۰ مرکز در بیش از ۴۰ کشور در سراسر جهان – دوره های آموزشی برای نوزادان و کودکان تا سن ۶ سالگی را با هدف توسعه مهارت های شناختی و ارتباطی خود در اوایل کودکی، از طریق فعالیت های بازیگونه بر اساس گوش دادن به موسیقی،کلاس های هنری، فعالیت های گروهی و بازی های فکری  تقویت می نمایند.

 این پروژه توسط طراحان و معماران نیز با تلاش برای کنجکاوی کودکان و همچنین تشویق آنها به یادگیری طراحی شده است. فضاهای طراحی شده از طریق اشکال، رنگ و متریال ها، با بازسازی محیط های طبیعی: اقیانوس، جنگل، بیابان، قطب شمال، دره و فضاهای کودکانه و رویایی به کودکان اجازه استفاده  بیشتر از قوه تخیل خود برای انجام تجربیات منحصر به فرد و دیدن دنیاهای ناشناخته را داده است.

 کودکان در این فضا بدون ترک کلاس های خود آنها قادر به استراحت در زیر سایه یک درخت در وسط جنگل؛ بودن در قعر اقیانوس، دویدن و بالا رفتن از تپه ها در صحرا و تجارب متفاوتی هستند که در آن لحظه امکانپذیر نیستند در واقع قهرمانان این ماجراجویی نه تنها کودکان، بلکه والدین آنها هستند که قادرند از سرگرمی دوران کودکی و پتانسیل های خلاقانه آنها بهره مند شوند. الهام بخش طراحی استفاده از هندسه های ساده ، رنگ های جسورانه و متریال های برجسته موجود در طبیعت است.

طبق گفته طراحان برای طراحی مناسب کودکان و مختص کودکان سعی کردند تا محیط های مختلف را از طریق چشم کودکان تفسیر کرده و با دید فضایی و با ایجاد زمینه لازم برای احساسات و تصاویر به ارمغان می آورد، به طوری که آنها آزادانه بال های تخیل خود را به پرواز در آورند. تصورات کودکان خالص و اساسی است، آنها جهان را با استقلال و خلاقیت اندیشه های خود می بینند. تخیل مهمتر از دانش است، زیرا دانش محدود است، در حالی که تخیل نیروی محرکه پیشرفت و منبع تکامل دانش است  در ادامه با تصاویر بیشتر با دکوبوم همراه باشید…..

تحریریه دکوبوم

منبع: interiorzine

امتیاز دهید post

هیچ نظرات

    نظر خود را به اشتراک بگذارید

    4406 بازدید

    آخرین اخبار دکوراسیون

      ویدیو های دکوراسیون داخلی

        دکوراسیون آشپزخانه

          چیدمان و دکوراسیون پذیرایی

            خلاقیت در طراحی و دکوراسیون

              کانال دکوراسیون کانال تلگرام دکوبوم